torsdag 6 augusti 2015

Det närmar sig...

Bara tre månader kvar innan faderskapet ska ta sin början, ser med stor spänning framemot det hela och inser att jag lever på lånad tid för ingenting kommer vara sig likt efter det. Antar att pokern kommer att få stryka på foten en aning men inte en chans att jag ger upp det hela, någon timme ska man väl kunna klämma mellan kolik-skriken och blöjbytena.

Som ni märkt har jag inte direkt rosat bloggmarknaden på ett bra tag men har inte haft vare sig inspiration eller ork, känt att det funnits andra saker jag hellre fokuserat på. En viss mättnad kring att synas och höras har också bidragit, fick nog av träsktrollen ett tag men börjar väl så smått känna att jag kanske vill dela min glädje och sorg igen med alla de otaliga fans jag har som bryr sig om mig.

Poddandet har ju också blivit lidande då min radarpartner valt att omlokalisera sig till utlandet även om det inte är den enda förklaringen, vi har ju haft rätt fullt upp på varsitt håll så att säga. Dock finns väl ambitionen att få mer kontinuitet i det hela nu när hösten närmar sig, det är ju ändå roligt med all den uppskattningen vi får för den. Jag har nog inte en enda spelsession på SvS där någon inte nämner podden på ett eller annat sätt i positiva ordalag, vi verkar ha hittat hem till den stora och breda pokermassan vilket känns riktigt kul. Vi har ju haft siktet inställt på den gruppen och det är mycket angenämt att se hur vi verkar nå fram också, vi vill ju lyfta fram det av svenskintresse som händer i pokervärlden och göra det på ett sätt så att både proffs och amatörer kan ta till sig det. Vi får se hur länge vi orkar rodda på...

Pokermässigt för egen del har det gått helt ok, har haft rätt skapliga framgångar under sommaren trots begränsad volym. På livesidan lyckades jag ju komma tvåa i ett sidoevent på Åland i början på sommaren för €2400, online vann jag två turneringar i juni för runt 48k och drog en femteplats i Steken för någon vecka sedan för 14k. Är inga överdrivna pengar för proffsen men helt ok för en amatör som mig, speciellt som sagt med tanke på volymen. Får hoppas formen håller i sig här under hösten, lär behövas lite deg för blöjköp om inte annat. Vi köpte barnvagnspaket nyligen, fina 10k ut för den ynnesten.

Anmälde mig också till Dybbans boot camp mest på skoj, lyckades dock i min iver skriva fel nick då jag var inne i mitt riktiga alterego Koivulainen istället för att skriva mitt SvS-nick Koivula. Får nog maila SvS om det hela, vore synd att fallera på en sådan petitess om jag nu mot all förmodan överhuvudtaget skulle bli aktuell. Har ju haft mina 15 minutes of shame redan som jag får betala för än idag, vet inte hur många gånger folk kommenterat kebabätande och foldande av tior. Dock lär ju SvS försöka få ordning på sin klient innan något SM kan bli aktuellt, DDOS-attackerna är tillbaka och frågan är ifall dom är kapabla att sätta upp ett hållbart försvar.

Ska försöka se till att få igång bloggandet igen, händer ju grejer mest hela tiden och numera är det för det mesta positivt. Får väl ändra min slogan från bitter till livsglad och bli pokerns Ernst eller något...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja! Kom loss nu!

Koivulainen sa...

Bara för dig då. :)