onsdag 6 januari 2016

Nytt år och nya äventyr...

Då var jul- och nyårsledigheterna över för denna gång, bär åter till jobbet imorgon efter nästan tre veckor av ledighet där det dock förekommit någon dag av jobb hemifrån då och då. Känns rätt ok även om det smärtar att inte få hänga med dottern och sambon dagarna i ända längre, hade ju en femveckorsperiod i samband med födseln då jag var hemma för VAB/pappaledighet så det kändes rätt ok att få ett till avbrott från jobbet för att landa ordentligt i föräldraskapet. Massor av familjehäng och frossande i mat och godsaker har det blivit, det sistnämnda måste korrigeras något brutalt framöver så det inte blir totalt kaos på den fronten.

Goda nyheter vad gäller podden, jag och Erik fick arslet ur vagnen och klämde ur oss ett avsnitt häromdagen. Det finns både länkat på poker.se och även på iTunes, bara in och lyssna. Blev rätt bra avsnitt tror vi, trots att vi saknade vår legendariska sidekick Viktor Serra. Bra intervju fick vi också, en mycket aktuell herre som vi pumpade på lite återblickar och framåtblickar.

För egen del har det blivit rätt sparsamt med poker på sistone, körde en del kring jul och mellandagarna men sedan har både tiden och pengarna lyst med sin frånvaro, lyckades dock få en sjätteplats i Långlördag innan jul vilket kändes skönt. Hade väl börjat tvivla på om jag fortfarande var konkurrenskraftig, nu fick jag ju se att jag fortfarande har någon form av form. Siktet är dock på att köra lite mer live nu framöver, kommer en del intressanta klubbturneringar men även andra kasinovarianter där PAFs hägrar mest i maj. Är nog läge att börja kika på kval till det hela, har aldrig haft någon större framförhållning så en inkvalning för en gångs skull kunde sitta fint.

Vad som satt fint för en bekant här i Västerås-trakten häromdagen var hans klonk i Sunday Million, killen gick och vann skiten så han fick börja veckan 1,4 miljoner SEK rikare. Awesome. Han är inget proffs även om han har kört och kör en hel del, nu kan det ju dock bli ändring på den fronten då han fått en once-in-a-lifetime-boost till sin rulle. Bara att gratulera, en skön och reko kille är det i alla fall.

Kan också slänga in lite serierekommendationer för er som missat dessa, ta en kik på "The Leftovers" och "Rectify" om ni vill ha lite mer substans i ert tittande. Mycket kvalitativa och insugande serier, älskar dom.

1 kommentar:

donRollo sa...

Tjena Koivu. Har du lagt ner bloggen? Länge sedan ett inlägg nu... Kanske tiden som inte räcker till? Synd kan man tycka... /donRollo