tisdag 24 januari 2017

SvS reagerar direkt...

Tog inte många dagar efter att jag vädrat mina åsikter innan SvS kommer med sitt motdrag, här ska det tydligen lanseras en ny klient bara så där. Självklart finns det ingen korrelation mellan händelserna men lite kul var det tycker jag, kan ju få låtsas att jag är en maktfaktor för en gångs skull.

Nya klienten då? Inte mycket info än mer än att den kommer att lanseras under våren, den största nyheten så långt är ju att den kommer att gå att köra på alla enheter och då både cg och turneringar. Mycket bra nyhet, bara den grejen. Det är ju ett antal gånger man svurit sig gul och blå när det inte har gått att fortsätta köra en deeprun på mobilen eller paddan, toalettbesöken kommer ju definitivt att förenklas hädanefter. Jag tror att denna förändring kan vara en nyckel för att åtminstone till viss del återfå och bygga på spelarbasen igen, i dagens läge gäller det att göra spelandet så enkelt och smärtfritt som möjligt för kunderna för att få extra snurr på det.

Utöver det hoppas jag verkligen att basala programmeringsfel så som den felaktiga hanteringen av blinds när SB bustar rättas till, det är skandal att det i det läget i handen efter bara blir en BB och den som borde ha haft SB blir knapp. Håller tummarna för att detta har fixats tillsammans med en hög annat, det är ju risk för platt fall ifall uppenbara fel från förra klienten får leva vidare i den nya. Fler spelformer nämns också, där är ju frågan vad som avses. Är det månne rush-/zoom-/spin&go-poker eller dylikt som ska introduceras?

Som väntat verkar det grafiskt gå mot det mer plojiga med tecknade avatarer och annat, dock faller ingen skugga på SvS över det då det är så branschen ser ut idag. Alla gör det dom kan för att locka till sig casual-spelaren, det är där pengarna och kontinuiteten finns. Och får du ett stort utbud av casuals kommer också proffsen, för då finns värdet.

Ska bli intressant att se hur detta tar form, kanske finns hopp ändå?

Inga kommentarer: