tisdag 28 juni 2011

Back at the crime scene...

Jag har gjort lite observationer vid mitt rådjursdräparställe och kunnat konstatera orsaken till olyckan, nämligen upprättandet av s.k. vajer- samt stålräcken på enbart ena sidan. Precis där olyckan skedde så har de lyckats smälla upp ett vajerräcke på vänstersidan men ingenting på motsatta sidan, detta innebar ju att stackars Bambi kunde lätt leta sig upp på vägen men när den väl korsat densamma så möttes den av en "vägg", klart kraken får panik när den inte kan ta sig någonstans och börjar galoppera längs med vägen för att sedan vika av åt det håll där den i alla fall vet att det går att komma undan. Jag kan alltså konstatera att det är Vägverket, eller vem fan det nu är som ansvarar för dessa slumpmässiga väavskärmare, som är ansvariga för att det gick som det gick och jag kan faktiskt erkänna att jag funderat på dessa vägräcken redan tidigare. Det finns ingen logik i utplaceringarna av dessa och jag tror inte att jag kommer att vara den första som råkar ut för deras idioti, det kommer att bli fler djur som tror sig kunna korsa vägen bara för att mötas av en barriär. Vi får bara hoppas att det inte är en älg som står där konfunderad nästa gång, då vill jag definitivt inte vara med. Idioter.

Utöver det tar väl hettan ut sin rätt, sjukt varmt ute igen och jag kryddar anrättningen med dålig sömn varpå en form av kokt zombietillstånd intas. Det hjälper ju inte att det är sista veckan före semestern då hjärnan redan checkat ut och befinner sig någonstans mellan en haschdimma på en stripklubb i Riga och en rejäl Koskenfylla i en gödselhög bakom en lada i Finland, jag ska bara hinna med Big 4 innan dess också på Ullevi. Jag kommer inte ihåg om jag nämnt det här men jag fick alltså tag på biljetter dit av ren slump, jag skulle kolla lite starttider och annat på Ticnet bara för att se att det fanns biljetter kvar. Hux flux satt jag med tre platser till VIP-läktaren, inte fy skam. Nu blir det alltså att se Metallica, Slayer, Anthrax och Megadeth i full form på ett förhoppningsvis knökfullt och stämningsosande Ullevi på söndag. Jag är lite bitter i konsertväg då jag missat Linkin Park på grund av tjänsteresa samt fått möjligheterna att åka på Metaltown rejält tillintetgjorda av samma tjänsteresa, utöver det missar jag också Slipknot på Sonisphere då jag är i Riga då och inte hinner jag se dom i Finland heller då de spelar där redan kommande helg. Just därför kan det ändå kännas ganska skönt att komma iväg på någon form av konsert även om jag egentligen inte är så oerhört upphetsad över uppställningen på Big 4, Metallica har jag sett fyra gånger redan och de andra banden är jag inget superstort fan av direkt men hårdrock live är alltid hårdrock live. Annat blir det här i byn till helgen då Petter och September kommer för att besöka den lokala cityfestivalen, wow säger jag. Fuck'em all.

Pokermässigt offrade jag mig på djupingen igår men blev dräpt hyfsat snabbt så det var inget att orda något om egentligen, tror nog jag tar ett nytt skott ikväll på denna penningstinna turnering. Vad gör man inte som den lowroller man är...

På tal om lowroller så har jag försökt aktivera mig på lite datingsidor på sistone men jag springer lika kallt där som jag springer i pokern, inga besök och knappt några svar på mina trevande försök till kontakt. Det bästa jag fått är väl typ "Blä" när jag försökte vara lite fyndig, det är ganska uppenbart att jag har en rejäl uppförsbacke framför mig...eller kanske snarare vägg. Jag har svårt att tro att jag är så pass oattraktiv som utfallet gör gällande, min självkänsla just nu är ungefär likvärdig den som den sista mannen skulle känna när han blir nekad av de 100 kvarvarande tjejerna i världen. Jag har alltid sett mig själv som en form av babyface men kanske är dags att omvärdera det hela och se mig för den jag är, a fat fuck with a buttface. Nej, det är inte direkt humörsupphöjande att surfa runt på dessa s.k. kontaktsidor och jag börjar nästan tro på att jag blir utspelad av botar för så jävla illa kan det inte vara eller? Nej, ni behöver inte försöka trösta mig, jag ser verkligheten i spegeln varje morgon så jag är mycket väl medveten om förutsättningarna.

Kattbajsspaden gick sönder häromdagen, snacka om bad beat. Som tur var var den inte fullastad med kattens sköna fornlämningar så ingen dumpningsolycka skedde, nu har jag dock införskaffat en i metall så nu ska det mycket till att ett liknande brott ska inträffa. Risken är dock rätt stor att jag förväxlar den med stekspaden då de är väldigt snarlika, får se till att gömma kattspaden noga före varje festkväll så jag slipper oroa mig för fyllefadäser.

Jag hoppas på positiva besked gällande min bil imorgon, första prognosen var ju att de förhoppningsvis kunde fixa den till slutet på veckan och det vore en rejäl semesterpresent att få ratta min skönhet igen. Eller skönhet och skönhet, den börjar bli hyfsat ruggsliten nu och verkar ju gå in för att jävlas med mig titt som tätt. Det blir till att skaffa ett nytt åkdon till hösten och jag tror bestämt att jag ska rota reda på någon schysst Audi, vill ha lite mer hästkrafter under huven så att nästa rådjur jag plockar bara blir en våt fläck. Nejdå, jag har inga planer på att dräpa fler rådjur men att brumma loss med en rejäl motor vore inte fel. Vi får se vad som händer på den fronten...

Nej, enough is enough, den här kraken ska köra djupingen nu och sen beroende på utfall i den antingen byta sand i kissens låda eller köra lite Kinect. Another day in the exciting and flashy life of Koivulainen.

2 kommentarer:

Pöker sa...

Sluta aldrig blogga är du snäll underbart rakt igenom :)

Koivulainen sa...

Tackar, vem du än må vara. :) Alltid kul med lite beröm...och nej, planerar väl inte att lägga ner bloggandet inom den närmsta framtiden i alla fall så du kan vara lugn. :P