fredag 4 maj 2012

Äntlgen...

Nej, jag är varken död eller begraven utan nyss hemkommen från tre långa veckor av tjänsteresande runt halva jordklotet. Så otroligt skönt att äntligen ha landat hemma i lägenheten igen och försöka hitta normala rutiner i livet igen, nog för att det är kul att vara ute och resa men till slut vill man bara hem. En fördel, eller nackdel beroende på hur man ser på saker och ting, när man är ute så här är att man får mycket tid att tänka igenom saker och ting, man får tid att kontemplera tillvaron och jag har insett att jag måste ta tag i min hälsa igen. Både träning och matvanor måste styras upp samtidigt som ett läkarbesök som jag skjutit upp måste klaras av, jag kan inte fortsätta dega runt utan riktning. I detta självrannsakande tillstånd har jag märkt att mitt behov av positiv feedback från folk runtomkring mig ökar avsevärt, det känns som att det verkligen inte skulle göra ont att få höra att jag faktiskt bidrar med positiva saker här i livet också. Jag är i ganska stort behov av lite bekräftelse helt enkelt, det här är dock inte en uppmaning om att få en flod av framkrystade tillrop utan mer en tanke bara om mitt själsliga tillstånd. Jag försöker verkligen själv låta de människor jag har runtomkring som jag uppskattar få veta det, jag är generellt för mer öppenhet och ärlighet då detta skapar en tillit som bara är till fördel i långa loppet. Nog om det.

Jag har ju på resande fot behjälpligt kunnat hänga med i pokersvängarna här på hemmaplan och har ju sett att det råder hätsk stämning mellan Superbloggens krönikorer och valda delar av läsarklientelet, vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta men rätt intressant att följa från sidlinjen ändock. Båda sidor har sina poänger mellan varven även om det lät går till överdrift också, måste dock beundra och förskräckas av engagemanget hos alla parter. Önskar jag hade ens hälften av energin...

Imorgon blir det storturnering live då Västerås Open går av stapeln, ska bli riktigt trevligt med livepoker igen efter över tre veckor av uppehåll och hoppas jag kan kröna återkomsten med en fin framgång. Vore inte dåligt för pokersjälvförtroendet, har gått sisådär i år hittills även om förlusterna varit begränsade och där irritationen mest baseras på att de riktigt fina klonkarna uteblivit. Antar att jag blev lite bortskämd efter sista kvartalet förra året då jag ägde allt på SvS, värre än rosjon till och med. Nu är jag på hemmaplan ett tag igen i alla fall så nu kan jag köra lite turneringar igen, försökte köra några på resande fot men koncentrationen finns inte riktigt där då.

Håller det här kort den här gången då jag mest bara ville låta er få veta att ryktet om min död är en aning överdrivet, förhoppningsvis kan jag återkomma med en glädjande rapport från VO inom en dag eller två om inte annat. Väl mött.

2 kommentarer:

generationX.se sa...

Liket lever...

Välkommen hem! :)

Koivulainen sa...

Ja, faktiskt. :) Tackar, skönt att vara tillbaka också.