måndag 29 juli 2013

Enerverande värme...

Nu börjar jag ärligt få nog av sommarhettan, kan ju för bövelen knappt sova om nätterna och lakanet är virat som en strypsnara kring kroppen när jag vaknar om morgnarna. Ge mig ett rejält regn- och åskoväder så kanske jag kan ändra åsikt i frågan, blir ju helt grötig i skallen av dylik permanent grillning från solen. Lägenheten är ju som en tortyrkammare, väntar bara på att någon ska stoppa en boll i munnen på mig och spänna fast mig i någon anordning.

Körde main eventet i Vegas-pokern på SvS igår, blev ju skapligt värde i och med över 900 deltagare och ett förstapris på nästan 90k. Tyvärr för min del kom jag aldrig in i turneringen, sämre kortsnitt samt träffbild får man leta efter. Foldfingret fick jobba hårt kan jag säga, de få gånger jag kunde ge mig in i leken fanns inte mina träffar på världskartan. Oerhört frustrerande. Trots denna misär kunde jag folda mig till en 196:e plats eller något efter att till slut ha fått in det med AQsp mot KK allin pre, vet inte om jag gjorde rätt i det läget. Jag hade väl runt 20BB när handen startade, klickraisade pre och får en allin på nästan samma storlek som min stack emot mig. Efter det kortsnitt jag haft såg AQsp ut som AA i mina ögon och jag kände att jag inte orkade vika, hoppas och tror att det inte ens borde vara korrekt att hitta vik där. Hade ju suttit fint med 90k i förstapris men nu var jag ju inte ens nära, var kul att observera hur bra vissa andra springer som t ex Guybrush. Han sprang som en gud mesta hela tiden men en hand var särdeles sinnes, han stoppar in det med JJ pre och går upp emot AKo och KK. Flopp xxJ, turn J, river K. Vilken försmädlig och förnedrande river för KK, han träffar sin enoutare men föga spelar det roll då Guybrush redan satt sitt fyrtal.

Målaren har äntligen hittat hit så nu är spacklet lagt, tyvärr lutar det åt att jag och tjejen får sköta själva målandet själva då målaren ifråga har häcken full. Jag är ju typ den mest opraktiska i världen men lyckas ändå få till vissa saker när jag väl försöker mig på dom, får hoppas på att jag och tjejen ror hem detta. Vi har dock i princip inget val då fotograferingen är bokad tills på torsdag och jag ska väl se till att bekräfta det hela till mäklaren efter att jag har skrivit klart detta, bra med lite blåslampa också så att saker och ting händer. Ska bli skönt att pusta ut i huset i november och kanske äntligen få slappna av...

Kommentarskrigen i Kens blogg fortsätter, funderar på att strunta i att läsa bloggen på ett tag då jag inte känner att det är direkt givande. Är ju inte bättre än många andra utan vill ju se vartåt det hela barkar hela tiden, väljer jag dock att inte gå in alls så är ju problemet löst och jag kan ägna mig åt mer givande saker.

Nu måste jag nog försöka ta mig en tupplur, tjejen började jobba idag och jag tvingades upp ur säng 06.30 med bara fyra timmars svettdrypande s.k. sömn i bagaget. Känner mig en aning omtöcknad i denna dryga jävla hetta, ge mig den regniga och mörka hösten nu!

Inga kommentarer: