söndag 18 augusti 2013

Psykisk anspänning...

Lägenhetsförsäljningen har gått i stå för ögonblicket, inga bud har inkommit och därmed ökar den psykiska pressen för varje dag som går. Vore självaste fan om det inte gick att få någon smidighet i det hela, om någon rackare bara skulle offra sig på ett bud så tror jag det hela skulle vara avklarat på några dagar. Jaja, den som väntar på något gott...

Tiden springer iväg just nu, hur mycket som helst att göra på alla plan och nästan för mycket bitvis men som tur är är det ju ändå i grunden positiva förändringar. Som ni kanske har sett på SvePofs hemsida har vi nu spikat ort och datum för den annalkande klubbkonferensen, 21:a september i Västerås blir det hela av och vi hoppas innerligt att vi kan styra ihop det programmet för dagen som vi tror på. Utöver det är det mycket roddande kring live-SM på Malta i förbundet just nu, Bjoelle och Lina drar stort lass där och verkar göra ett utomordentligt jobb i det hela. Schemat för veckan på Malta släpptes i veckan och det ser ju minst sagt spelvänligt ut med turneringar varje dag, både öppna sådana likväl som SM-relaterade. Har ni inte styrt upp er närvaro där än så är det dags att göra det eller varför inte satellita lite på olika sajter, ser hur min FB-feed fylls av positiva resultat i dessa satelliter då många lyckas dinga platser.

Såg att en viss Ken ägnade ett halvt blogginlägg åt mig och drog till med den fina retoriken att förlöjliga mitt nick till Korvalainen, känns inte som att det berör mig särdeles mycket och mitt brott var att jag tyckte hans och Glimnes hantering av en viss individ var till viss del tragiskt och patetiskt. Verkar som att jag har hamnat på hans not-list på grund av detta, bryr mig inte nämnvärt och åsikter om att min blogg är intetsägande och annat faller för döva öron. Det vevas så hårt i den bloggen att jag bara blir matt av tanken, vissa diskussioner har nått episka proportioner av intresseklubbenantecknar-nivå. Förstår inte hur man orkar träta dag ut och dag in...

Ny podcast tillverkades i torsdags också, en trevlig session om än intervjutung där vi hade en liten prao i studion också. Kul att vara igång igen även om min insats var lite marginell i och med intervjuerna, får ta igen det i framtida sessioner.

Annars är livet som sagt ett töcken just nu där bitterheten och de udda händelserna lyser med sin frånvaro, är lite konfunderad över att gå runt så här pass lycklig under så lång tid och där det inte verkar finnas någon ände i det hela. Det gör att det inte finns så mycket material att ta av för bloggen men jag ska ta mig ur semesterkoman nu i alla fall så att det inte blir två veckor mellan varje inlägg, ett inlägg i veckan känns ju som absolut minimum.

Jaja, lite fotboll på det här så är helgen fullbordad...

Inga kommentarer: