söndag 8 september 2013

Det går framåt...

Nu var lägenheten såld i alla fall, det gick segt som fan men fick till slut ett acceptabelt resultat på det hela. Skönaste är ju att ha eländet sålt så att det går att fokusera på flytten, nu vet vi ju vad som gäller så det är bara att lägga upp tidplanen utifrån det. Ska bli så himmelskt skönt när allting är över och vi har landat i huset, blir väl typ till jul som jag får slappna av fullt ut...om ens då.

Annars är det full rulle på jobbet så jag kommer hem som en urkramad trasa varje kväll där soffläget är det enda som gäller, veckorna springer ju förbi också i en sanslös takt när det är på den nivån. Det är bland annat därför bloggen fått stå i skymundan ett tag, har varken haft ork eller inspiration till att skriva något vettigt. Jag vet att det är ilands-problem men svårt att hitta den konstnärliga ådran när lidandet lyser med sin frånvaro, bitterheten är ju nästintill bortblåst numera. Orkar ju knappt ens tilta på den lilla poker jag spelar, det jag tiltar mest på är SvS-klienten som flippat ur helt känns det som. Jag lyckades satellita mig till lill-Lördag i onsdags och kom rätt långt i den, under de nästan fyra timmar jag körde tror jag klienten tappade kopplingen 30 gånger trots att allt annat funkade precis som vanligt. Helt absurt, helt jävla sinnessjukt. Nu har jag fått nog av SvS och ska försöka mig på Winamax istället, ska tydligen vara bra värde och bra turneringar där så får se om lyckan står mig bi. Står inte ut med SvS en enda dag till i alla fall...

SvePof-uppdraget brinner till lite nu för min del då vi ska anordna en klubbkonferens i Västerås om två veckor, det var lite oroligt i veckan som var men nu ser det ut som att vi kan få ihop ett vettigt program. Vi måste se till att släppa schemat under kommande veckan så folk vet vad de har att vänta sig, tror det kommer att bli ett intressant upplägg för de flesta. Vi har haft rätt bra respons också från klubbfolket, tror väl på runt 30-40 personer som kommer att närvara. Efter det är det dags för SM på Malta och tyvärr kommer jag som det ser ut att inte kunna åka med ner, har för mycket med flytt och jobb för att kunna hitta den möjligheten. Är dock helt övertygad om att resten av styrelsen som åker ner kommer att sköta det galant, det är mycket jobb som lagts ned och det kommer förhoppningsvis att utmynna i en underbar vecka tillsammans med finländarna.

Såg på World War Z igår och måste säga att jag är rätt grymt besviken, trodde det skulle bli en episk rulle men var ju bara en enda stor gäspning. Förutsägbar, intetsägande och tunn story. Kollade även på Kick Ass 2 vilket också var en besvikelse, där ettan hade en originalitet fanns det inget spår av detta i tvåan utan det kändes mer eller mindre som samma sak ännu en gång. Vet inte om jag blivit mer kräsen med åren men det är sällan jag springer på de där blivande klassikerna längre, var tvungen att utbilda tjejen lite i ämnet ifråga då vi kollade på Casino häromveckan. Det är film som är i en klass för sig, hade dock glömt att den var sjukt lång och även jag vacklade lite mot slutet men den är alltid sevärd.

Nu är det dags för söndagsnöje i form av tvättstuga, oerhört upphetsande.

Inga kommentarer: