tisdag 18 juni 2013

Det händer grejer...

Idag damp det ner ett brev i brevlådan som aviserade att jag, samt tjejen, blivit utsatta för ett brott. Tillsammans med de drygt 25 000 andra har vi tydligen blivit bot-bestulna på SvS, numera är deras interna utredning klar och de har kunnat konstatera att 3,8 miljoner kronor har stulits från nyss  nämnda folkmassa. Som en skänk från ovan får SvS alltså nu tillfälle att visa sig från sin goda sida då de skänker tillbaka dessa pengar till spelarna, ett utspel som de nog desperat hoppas ska vända deras negativa trend. Vi får väl se hur många kronor det här hushållet får tillbaka, lär inte vara många då ingen av oss direkt vevat vid cg-borden i någon större omfattning. Själva åtalet har fördröjts då det begärts förlängd tid för färdigställande av förundersökningen, någon gång i augusti hoppas de ha material nog att gå till rättegång med. Blir intressant att följa...

Hela förra veckan tillbringades på tjänsteresa så helgen och början av den här veckan har gått åt till att landa igen, bara några veckor kvar till semester så nog ska man allt palla med ett sista ryck. Dock går jag runt med en lite dryg konstant trötthet, måste försöka hitta sängen tidigare på kvällarna men det är ju mycket som måste hinnas med. TV-serier, lite xboxande, häng med tjejen, bloggläsande och -skrivande, surfande. Alla dessa nödvändiga ting för att låta sinnet fortsätta utvecklas...eller inte. Jag behöver nog helt enkelt bara all denna input för att rensa skallen vid väl valda tillfällen, svårare än så är det inte.

I spelväg håller jag på att ta mig igenom Witcher 2, ett helt ok action-RPG även om det inte är så bra som jag först trodde. Nu ämnar jag att fullfölja det mest för principens skull, har en hög andra spel som pockar på uppmärksamheten. Vad gäller nästa generation i form av Xbone och PS4 börjar jag tvivla på den förstnämnda, tror dock det är svårt för mig att frångå den för mig numera kära xboxen så får nog kanske leva med att vara övervakad och förhindrad från att låna spel eller spela utan uppkoppling. Finns en del roliga spel på gång i alla fall, kollade på trailers från E3 och tror nog att hösten/vintern också är räddad...som om någon trodde något annat.

Känner dock här och nu att tröttheten tar rejäl överhand här så får nog hoppa in i duschen och leta mig mot sänghalmen, podcast planerad tills på torsdag i alla fall och vi har en fin intervju bokad så vitt jag förstått det hela. Det är rätt skönt att Valterego är den som styr dom delarna, jag behöver bara släpa mitt feta lekamen till hans kök och leverera lite skrockanden så uppfyller jag min del av samarbetet. Well played, Koivu.

Inga kommentarer: