onsdag 5 juni 2013

På gång kanske...

Tro det eller ej men igår fick jag till en miniklonk för första gången på år och dagar, jag lyckades nämligen knipa en andraplats i TurboWiggen. Det kändes riktigt skönt och jag hade bra flyt med flipsen, de höll när de skulle och jag drog ut några gånger också. Headsup mötte jag Lucky75 som jag har en fisknote på mentalt, han slowrollade mig också när jag åkte på en liten setup där jag turnade tvåpar när han floppat flushen varpå allt åkte in med hans stek på min allin på turn som skolboksexempel på nyss nämnda vidrighet. Nåväl, vi fick tampas mer och i näst sista handen får jag in det med A4kl mot hans 89o där han rivrar en hålstege, den var för vinst för min del. Handen efter får vi in det igen, jag med A8sp och han med AQhj men brädan hjälper inte mig den här gången och sagan var alles. 6k in i alla fall och kanske början på en ny era...

Kasino-SM pågår för fullt i Stockholm och än finns det några lokala förmågor kvar även om leden börjar tunnas ut, rätt många klarade sig till dag två men en hel del av dessa har redan bustat. Riktigt namnstarkt fält dock, är ju som att läsa en adelskalender över poker-Sverige. Det hade varit trevligt att vara med och slåss om äran men jag får åka upp imorgon och köra en podcast istället med Valterego, kul nog det dock och ska bli intressant att se ifall han lyckas skrapa ihop några spännande gäster på plats. Tjejen hänger på så det blir nog någon form av häng i hufvudstaden under dagen också, det pratas om nationaldagsfirande på Skansen men det bär ju lite emot mina finska rötter att stå där och jubla över en sketen monarki.

Ikväll blir det inte många knop, har känt mig superseg senaste dagarna så det blir nog till att inta ryggläge i soffan beskådandes något i film- eller TV-serieväg. På tal om TV-serier såg jag på senaste avsnittet av GoT igår och jisses, där fick man sig en käftsmäll som heter duga. Satt bokstavligt talat och  mådde illa efter avsnittet, sådan var chocken över utvecklingen. En riktigt bra och väl genomarbetad serie som kräver en del av tittaren då persongalleriet är som taget ur Sagan Om Ringen, det gäller att hänga med i alla intriger, familjer och stickspår. Mycket bra dock, hög lägstanivå på den serien. Tankade också hem I Saw The Devil som Kodjo i Morgonpasset snackade om häromdagen, ska tydligen vara en riktigt bra koreansk film och efter att jag sett och blivit förälskad i Oldboy för ett antal år sedan bultar hjärtat lite extra för asiatiska rullar. Tydligen ska den här dock vara absurt brutal så det blir nog att ha en skrämselkudde bredvid sig, gäller att ducka obehagligheterna om det behövs.

Fyra dagar av ledighet står framför dörren, sedan är det dags för en ny tjänsteresa så det gäller att ta vara på dessa dagar. Utöver morgondagens podcast står det även ett svärföräldersbesök samt lite kalasande på agendan innan helgen är avklarad, ska vi nog kunna mäkta med. Sommarens äventyr är också inbokade, blir att göra Budapest för att sedan inta Finland i vanlig ordning. Det hela avrundas med allmänt häng på hemmaplan innan hösten sparkar igång, ser inte alls oävet ut.

Nähä, dags att införskaffa lite förnödenheter inför kvällen samt hämta ut lite nya spel som inhandlats. Blev GoW:Judgment, Hitman:Absolution, SSX, Crysis 3 och AoT:Devil's Cartel. Bör ju kunna fylla ut regniga sommarkvällar även om jag har ett berg av annat att spela också, ska nog ta tag i Witcher 2 här men skulle också vilja ge Dark Souls en ny chans. Det spelet ska ju vara episkt men jag förstod knappt ens kontrollerna, dog konstant mot typ det första skelettet jag sprang på så jag orkade inte gneta på. Belöningen ska dock tydligen vara exponentiell ifall man bara orkar träta, måste nog skärpa mig där. På återhörande imorgon.

Inga kommentarer: