onsdag 19 juni 2013

Grym återbäring...

Idag var det dags för den stora dagen, jag loggade in på mitt SvS-konto för att se hur mycket de där banditerna stulit av mig med hjälp av sina botar. Jag visste att jag hade typ 0,40 kr på kontot igår, pulsen stiger brutalt millisekunderna innan saldot visas för mig och...tvärdör därefter. Jag vaknar upp med 1,70 på kontot, 1(en!) spänn har de snott av mig. Värsta antiklimaxet ever. SvS hade kunnat ta den kronan och investerat den i utvecklingen av mjukvaran istället, det hade gett mig mer i förlängningen. Jesus.

Nej, jag tycker det luktar mer och mer desperat PR-aktion från SvSs sida, varför betala ut pengarna innan det ens avgjorts om något civilrättsligt brott begåtts. Nu kanske de har hur mycket som helst på fötterna men varför inte avvakta ändå tills allting är avgjort och avklarat, det hade känts mer logiskt och naturligt. Jag kan förstå om de i sin bokföring gör en avsättning för en trolig framtida utbetalning men att fullfölja den redan nu känns överilat, känns mer som ett försök att vända den negativa trenden de har just nu. Dock känns det som att det hela bara ger dom mer problem då folk ifrågasätter beräkningarna, varför inga detaljer redovisas, var är nicksen och så vidare. Nicksen kommer ju att komma ut via förundersökningsprotokollet om åtal väcks men de hade ju kunnat hänvisa till det och fortsatt frysa pengarna, det är ju inte så att spelarna kommer att känna så mycket mer förtroende för att pengarna betalas ut nu istället för om 6-12 månader.

Tyvärr tror jag SvS är ett sjunkande skepp för tillfället, det är för mycket som skiter sig för dom just nu. Jag själv är ytterst nära att lägga ner mitt spelande där bortsett från några av rankingturneringarna då värdet är för bra i dessa för att ignoreras, jag gör nog så som rosjon och börjar leta efter nya jaktmarker. Problemet är ju precis som för honom att försöka hitta lagom stora turneringsfält som jag kan klara av att gå långt i och ändå orka upp och jobba dagen efter, samtidigt som det ändå finns en acceptabel peng att hämta vid eventuell klonk. I-landsproblem må tyckas men trist utveckling vad gäller SvS ändå, känns nästan lite sorgligt att vår kärleksrelation ska dö ut på det här imploderande sättet. Det som började med lite trevande givande och tagande var för ett ögonblick ett enda långt passionerat klimax för att sedan ebba ut i någon form av bitterljuvt umgänge där båda parter insett att det nog är över men ingen velat släppa taget...

Gjorde nyss klart ännu ett podcast-avsnitt och måste nog säga att det var ett av de bättre hittills, riktigt grym intervju med en oerhört skön(och reko) person. Blev nästan lite kär där tror jag... Vi kommer väl att köra en till nästa vecka innan vi tar några veckors break men hav förtröstan, vi återkommer efter semestrarna.

Tunga regnmoln drar in över grannskapet nu så jag ska nog avrunda och plugga ur datorn, det vankas nog åska. Hör att flickvännen snarkar så sött redan så blir nog att krypa ner bredvid henne och omfamna lyckan...

Inga kommentarer: