torsdag 23 februari 2012

Dagen D närmar sig...

Jaha, då har krutröken lagt sig för ett ögonblick och det känns som att vi befinner oss i stormens öga, idag torsdag har bloggosfären och forumen varit förvånansvärt lugna sett till debatterna som avklarats tidigare i veckan. Drömfemman/Fab5/Finn fem fel, kalla dom vad ni vill, har inte kommit med några fler programförklaringar och inte heller har de s.k. alternativa lösningarna gjort något större väsen av sig. Jag har hållit mig på sidlinjen i de flesta av debatterna då jag inte har känt något behov av att deltaga, kockarna var tillräckligt många för att det skulle en rejäl soppa av det.

Jag har egentligen bara en önskan om SvePofs framtida styrelse och det är att det optimala vore en blandning av beroende och oberoende där de oberoende dock är numerärt överlägsna, säg fyra mot tre eller fem mot fyra. Det är inte för att jag tror att de beroende är inkapabla av att hantera eventuella jävsituationer utan för att man i det här läget måste eliminera alla möjligheter till öppna mål som kritiker kan ta till framöver. Så länge det är beroende som tar besluten kommer de paranoida tankarna att finnas där, om pokerspelare tror på riggar så lär de ju kunna tro på maktspel bakom kulisserna också. Nej, blanda friskt för båda delarna behövs men se till att behålla trovärdigheten genom ett övertag för de oberoende, det är mitt tips. För egen del kommer jag knappast att gråta blod ifall jag faller utanför laguppställningen, jag ser inget självändamål att finnas med där utan ställer jag upp så gör jag det för att jag känner att jag har något att ge.

Nog är man lite less på allt debatterande nu och önskar bara att söndagen infinner sig så att själva tillsättandet kan klaras av, själv kan jag tyvärr inte vara på plats då jag åker till Irland för att spela poker. De har en större turnering där som skulle enligt planerna locka 4 000 spelare men det föll en aning kort då endast 695 spelare verkar delta, allt enligt deras bordslottning på hemsidan i alla fall. Jaja, det blir trevligt vilket fall som och jag tackar inte nej till att vinna den turneringen för det, ett förstapris på runt en halv miljon kan man väl offra sig på. Det blir sista andningshålet för mig innan två månader fullspäckade med jobb och åter jobb, ska försöka klämma lite live-event på helgerna men det gör att det inte blir mycket till vila framöver.

Annars har jag börjat följa nya säsongen av Big Brother, det är den enda trash-serien jag följer på TV och jag gör det utan att skämmas. Dessa personer är det så fascinerande att beskåda, även fast jag är medveten att mycket är skådespel och att de verkligen hittat bottenskrapet av mänskligheten. Det går liksom inte att låta bli att älska dom trots det, de är sådana otroliga karikatyrer av sig själva. Det ska bli intressant att följa dom under de kommande hundra dagarna som de ska vistas i huset, det är en brokig skara de fått ihop och jag har redan börjat få lite favoriter i sällskapet. Jag är nästan på väg att bli kär i en manhaftig kvinna också, hon är inte överdrivet fin men har ändå något speciellt över sig. Gissa om jag kommer att bli ägd om det visar sig att hon de facto har varit en man, det spekuleras nämligen hej vilt om det i huset då hon enligt huvudpersonerna uppfyller en massa kriterier för detta. Hon nämligen använder herrdeo, har storlek 40 i skor, har silikonbröst, har breda axlar, har stora händer, har opererat adamsäpplet und so weiter. Vet inte vad det säger riktigt om mina preferenser...

Nu ska jag packa väskan och hitta sängen för avfärd imorgon bitti, vi är åtta personer härifrån som drar iväg och det blir nog hur som haver en trevlig resa. Vad gäller SvePofs framtida öden och äventyr hoppas jag verkligen att det blir "rätt" styrelse som väljs in på söndag och blir det det, då är jag beredd att ge allt jag kan för att få svenska pokern att nå nya höjder. Blir det inte riktigt som jag har tänkt mig får jag väl överväga om jag mäktar med att bidra med något, förutsatt att jag ens är önskvärd vill säga. Är det här jag ska säga "One time!!!"?

2 kommentarer:

Hogge sa...

Lycka till med pokern!

Koivulainen sa...

Tackar, gick ju sisådär men det kommer en bloggpost om det senare.