torsdag 20 september 2012

Stabilt som fan...

Det rullar på i sakta gemak nu, har inte kört knappt något på SvS under veckan utan mest lattjat runt med vinstpengarna från Krukans onlineturnering i söndags på PS istället. Har kört mest PLO-cg där och måste säga att det nog finns fisk där också, nästan att det är snäppet värre på de lägre nivåerna på PS då jag fått en hel del väldigt udda syner där de stoppat in allt i princip döda men det är ju bara att tacka och ta emot. Jag har dock fortfarande oerhört svårt för klienten, tycker den är absurt rörig och informationsintrycken bara haglar. Det är väl antagligen en vanesak men jämfört med t ex SvSs variant som är spartansk så det heter duga så är det ju en rätt påtaglig skillnad...

Jag har också fokuserat på en del SM-kvalen på PS, till livespektaklet på Malta alltså. Jag körde den i tisdags som var en 2R1A med 30 pers med, slutade på en 8:e plats där jag ändå tyckte att jag låg bra med tills det bara smällde ett par gånger och utan att jag riktigt förstod hur så var jag ute. SvePofs ordförande Mauritz gick ju och tog hem paketet i den satelliten, propsade på att han mycket väl kunde skänka det till mig bara för att men han har inte riktigt köpt tanken än. Idag körde jag det andra kvalet för veckan, en €109 freezeout som jag lyckades kvala mig till för €11 så jag kom billigt undan. Tyvärr dräpte Stefan Mattson mig ganska tidigt då jag floppar öppet straightflushdrag med T8sp mot hans TT, som ni förstår gav vare sig turn eller river någon hjälp till mig. Det är inte första gången han plockar mig, han gjorde det även på live-SM på Malta 2010 så nu tycker jag att det är min tur att plocka honom nästa gång vi möts. Förhoppningsvis HU i årets SM...

Det verkar rulla in samarbetspartners i spelbolagsväg till live-SM så satelliter kommer det att finnas duktigt med, fick t ex reda på idag att Betfair blir ny sponsor för Club Aqva och de kommer att ha en turneringsserie för en handfull klubbar där det står tre paket på spel. Gäller att hålla ögonen öppna så att man inte går miste om några tillfällen, vore så infernaliskt skönt att klonka ett paket och ha det eventet bokat och klart. Tror det kan bli riktigt bra med drag där nere, med förhoppningsvis åtminstone 300 personer med i main.

Mycket annat har jag inte hunnit med bortsett från en dejt igår, gentleman som jag är säger jag inget mer än att det var trevligt och verkar lovande. Blev nästan chockad när jag fick svar på dejtingsidan, trodde ett tag att det bara var botar där också. Plöjer lite TV-serier också, försöker beta av True Bloods senaste säsong samt hålla mig ajour med SoA. Inom en inte alltför lång framtid börjar ju Dexter, The Walking Dead och Homeland igen så det blir ytterligare några att hålla koll på. Det är inte lätt att vara TV-serieentusiast, kom på att jag nog bör kolla upp när The Big Bang Theory kör igång igen också. Som om inte det vore nog börjar ju årets TV-spelsklimax att närma sig, oktober och november är väl historiskt de tyngsta månaderna på året och så ser det ut att bli i år också. Imorgon kommer en tidig julklapp i form av Borderlands 2, vårt xbox-gäng är redan taggat till tänderna för att kasta oss ut i denna fascinerande spelvärld igen. Var ska jag hitta tiden till allt?

En dryg vecka kvar till Berga Open, ska bli oerhört trevligt att träffa alla karaktärer igen men tyvärr verkar detta bli det sista BO som anordnas då MikeTime tröttnat på att arrangera det hela. Kan förstå honom då det är ett hästjobb han lägger ner men hoppas ju innerligt att han kommer på andra tankar, jag är rakt igenom kär i hela grejen och folket som söker sig dit. Mer BO för folket säger jag.

Nu, nanna.

3 kommentarer:

generationX.se sa...

Börjar sakna pokern rejält nu. Problemet är ju bara att man med lillknodden i huset inte alltid vet hur länge i sträck man kan sitta "i fred". Om det är fem minuter eller tre timmar. Visst kan väl den ömma modern någon kväll ta fullt ansvar, men, men...

Jag hoppas återkomma inom kort, frågan är bara "hur kort"...

Dina inlägg håller åtminstone min pokerglöd vid liv, under tiden. :)

generationX.se sa...

By the way, på tal om spel!

Tyvärr har jag fortfarande inte haft kulor att lägga på ny dator (alla pengar går till kåken och knodden just nu), så till PC kan jag inte lira vare sig BF3 eller Skyrim än, hoppas kanske få loss lite kulor till jul.

Men, läste häromdagen i PC Gamer att det FINALLY, eller "äntligen", som Fylking skulle ha sagt, kommer en RIKTIG remake på original X-Com. Ett av tidernas bästa omgångsbaserade strategispel. Hoppas de lyckas denna gång, har ju släppts ett stort antal misslyckade efterföljare under årens lopp. Är ju, i mina ögon, blott ettan och tvåan som är något att ha.

Är också sugen på Borderlands 2, som du nämnde tidigare, men vet inte om min gamla häck till dator, mäktar med hårdvarukraven. Time will tell, som Wilhelm sa...

Over and out.

Koivulainen sa...

Skönt att du ändå håller ångan uppe vad gäller pokern, om än tack vare mig. Hur mycket det hela kan suga från gång till annan finns det ändå något där som drar en tillbaka i slutändan. :) Förstår att en knodd inte gör saker och ting så mycket lättare direkt, svårt att ha fokus.

Ja, kommer ihåg gamla Xcom-spelen som riktiga höjdare på gamla Amigans dagar. Vore ju kul med en lyckad remake för en gångs skull. Har precis avslutat fyra timmars spel av Borderlands 2 och det är riktigt kul, vi körde fyra personer coop och det enda som jag kan tycka är en nackdel är att storyn faller helt åt sidan i det läget. Alla rusar bara på och jagar loot så det blir liksom inget sammanhang men tar man det för vad det är i det läget så är det förstaklassig underhållning.

Ha det gött, mannen. :)