fredag 26 april 2013

SM fortsätter...

Några fler dagar in i SM kan det vara värt att titta på fortsatta utvecklingen av de garantier som utfärdats:

7. HU 119 $10 000
8. 7-card 55 $5 000
9. 8-game 64 $5 000
10. FLHE 68 $5 000

Inget övervärde alls så totala övervärdet hittills ligger kvar på tidigare konstaterade $8 900 och hade det inte varit för första eventets lilla plump så hade garantierna varit spot on vad gäller det förväntade intresset, risken är dock att main eventet(precis som rosjon kommenterade) kommer att vara den stora plumpen. Hittills, med tre dagar kvar till start, är det 255 registrerade spelare och det krävs 1 125 för att fylla upp garantin. Själv tror jag det kommer att landa runt 800 eller något dylikt, även om jag självklart hoppas på att garantin fylls upp. Än finns det gott om satelliter att köra, bara in och veva för glatta livet.

Själv körde jag Aftonbladets monstersatellit igår med 50 addade inköp till main, till slut blev det 78 inköp på 275 spelare. Jag dog runt 160:e plats efter att ha fått in det med AK mot AQ, är så sinnessjukt kall och har varit så i över ett år nu. Kan ju bli grinfärdig för mindre... Tjejen körde Aftonbladets frirulle där hon dog på en 40-nånting plats med 30 priser, småsurt men hon var nöjd då det ändå var ett startfält på över 700 pers. I onsdags körde jag också Lillördag där jag tog mig en bit in i det hela innan jag floppar 523 med två ruter, själv sitter jag på 34ru och har floppat ett öppet straightflushdrag. Jag ska ingenstans, får in det mot AA där en fyra ramlar in på turn och ökar mina outs. Tyvärr blankar rivern och jag är ute, istället för att ha en 2xaverage-stack.

Igår körde jag också en satellit till PLO-eventet idag, får in det med AAxx mot KJT8(där jag täcker hans flushdrag) på en rainbowbräda i form av T73. Turn kommer en vidrig K och jag är ute på åttonde plats med två tickets på spel, hade jag tagit den hade jag varit i ledning. Jag hoppas verkligen jag gjort av med all kyla som finns så att jag kan dinga hem något stort snart, börjar bli en aning trött.

På måndag är det dags för en ny turnering på Metspoker, ännu en Kill Koivu alltså. Samma upplägg som förut, det är en freeroll med $200 addat och en bounty på $50 på mig. Lösenordet får bli en rebus denna gång så vi minskar risken för oönskade element och jag lånar poker.ses upplägg:

Lösen: förstaärkandraäritredjeärlfjärdeärlfemteärktvåniofyra

Registreringen öppnar inte förrän 18.00 på måndag den 29:e april, bara att ni gör en mental notering och hänger på låset. Har ni inte reggat ett konto gör ni det på www.metspoker.com.

Ikväll ska jag nog i alla fall köra lowrollern i SM och känner jag mig själv rätt kommer jag inte att kunna hålla mig från PLOn, har ju inte kört så mycket alls så något lär jag väl unna mig. Efter det är det väl bara main som återstår, ber till gudarna att jag ska hitta klonken där.

Inga kommentarer: