måndag 29 april 2013

Tiltad och klar...

Main event i SM blev ännu en gång tyvärr en kortvarig historia för mig, jag fick spela i någon timme innan det roliga tog slut. Jag började lite avigt och tappade några k i marker men hittade sedan en fin kåk mot förmodad flush/triss, fick upp stacken till runt 20k där startstacken låg på 15k. Efter det byggde jag på bra upp mot 25k innan korthuset rasade, jag kommer inte ihåg så mycket av de händer som tog mig från de 25k till 9k förutom att jag hade en hand där jag får in det med 77 mot TT pre mot en shortie. Väl nere på 9k hittar jag JJ på BB där jag får en raise från mittposition, jag känner inte att jag orkar se en flopp med min hand utan kör in mina 30BB utan större tvekan. Jag blir dock lite rädd när synen kommer bara för att andas ut när jag ser TT hos motståndaren, dock har jag en dålig gutkänsla som visar sig tyvärr vara befogad då det ramlar in en T på turn. Tvåoutad ut ur SM och ännu en epic fail att lägga till handlingarna, jag är så absurt kall nu att jag skulle kunna lägga mig bredvid Han Solo i hans kryokista utan att ens känna av kylan. Sedan att jag fysiskt känner mig som Jabba The Hut gör ju inte saken bättre... Nej, fy fan för poker.

SM är eventmässigt över även om andra dagen i main återstår, slutresultatet vad gäller garantierna blev som följer:

11. NLH lowroller 484 $10 000 $320
12. PLO 182 $20 000 $1 800
13. Turbo 138 $15 000 $1 200
14. PLO highroller 28 $30 000 $2 000
15. Main 1 090 $225 000 $7 000
16. NLH highroller 66 $75 000 $9 000

Tyvärr sprang alltså övervärdet iväg mot sluttampen även om main event inte blev så illa som jag förutspådde, i och med detta slutade det totala övervärdet i SM på $30 220 vilket inte känns helt ok. Nog för att garantierna legat riktigt nära det faktiska deltagarantalet i många av fallen, vill man se det så så är garantisättarna hos PS rätt skickliga i sitt yrke måste jag säga. Det är ju egentligen tre event som drar iväg i form av SH, main och highrollern. Finns det någon slutsats att dra från detta? För egen del är det nog för tidigt att uttala mig kring det hela, måste nog fundera lite och se vad som hade kunnat göras bättre.

Tog en riktig TV-serietittarhelg och betade av både de sista delarna av The Walking Dead samt en drös med Sons Of Anarchy-avsnitt, vad gäller den sistnämnda tappade jag rätt tidigt kontinuiteten så jag har låtit det hela ligga och gro till sig. Nu har jag bara fyra avsnitt kvar och måste säga att serien håller klassen, lite överdrivna intriger ibland men karaktärsgalleriet går inte av för hackor. The Walking Dead tycker jag börjar gå lite på tomgång numera, det är rätt förutsägbart och jag blir snarare irriterad på alla eldstrider mellan de mänskliga karaktärerna då ingen verkar träffa någon annan men när de väl gör det är det världens sniper-träffar. Realismen fattas i många lägen, om man nu ska säga något sådant om en serie som baserar sig på zombies. Game Of Thrones växer för varje avsnitt, precis som en läsare skrev i en kommentar så var förra avsnittet(det fjärde av S03) något extra. Jag har precis tankat hem det senaste avsnittet som jag hoppas kunna avnjuta ikväll, jag tror den serien är på väg mot någon form av episkt klimax. Jag har även kollat halva första avsnittet av Hemlock Grove och vet inte vad jag ska tycka, en massa skumma karaktärer och stark Twin Peaks-känsla över det hela. För tidigt för att ha en åsikt egentligen, får ge det några avsnitt till. Tjejen och jag har också börjat beta av dokumentärserien "Death on a staircase", riktigt intressant även om jag sett delar av den förut. Vi blev ju rätt bitna av alla dokumentärer kring The Memphis Three, döm vår besvikelse när vi insåg en dag för sent att Damien Echols varit i Stockholm och föreläst. Being Koivu liksom.

Innan jag sticker iväg för att laga lite mat måste jag återigen påminna om Kill Koivu-turneringen ikväll, det är 20.00 det smäller alltså med en freeroll där $200 addats samtidigt som det finns en bounty på $50 på mig. Regga konto hos www.metspoker.com och ladda ner klienten, registreringen öppnar 18.00 och det behövs ett lösenord där rebusen är som följer:

Lösen: förstaärkandraäritredjeärlfjärdeärlfemteärktvåniofyra

Hoppas vi ses, jag känner för att slaska rejält idag efter all misär i SM. Jag hatar att se framemot något så mycket och sedan alltid bli lika besviken efteråt, när ska jag få en cash i SM frågar jag mig.

Inga kommentarer: