torsdag 8 maj 2014

Nära...

Det var nära en fin framgång igår igen när jag körde Lillördag traditionsenligt, jag dubblade tidigt och fortsatte på den inslagna vägen liggandes topp fem från att vi var runt 100 kvar till nästan hela vägen in. Ligger hyfsat till med 12 kvar när jag får AA som jag 2x:ar pre, får två syn och en nio-hög flopp med två klöver. Bettar ut och får en syn, turn kommer Kru och jag degar varpå motståndaren synar av lätt med sina 88. Är nere på skrammel i markerväg men lyckas jobba upp mig igen till en halvskaplig stack, får ATsp och synar en 2x pre. Flopp kommer T-hög och degen åker in, tyvärr har en motståndare hittat set med 33 och som extra salt i såren kommer det ett A på rivern. Nu har jag verkligen bara småslantar kvar och dessa åker in med 99 mot K4 där motståndaren självklart träffar både det ena och det andra... Surt, kändes som att motståndet var sämre än på länge, de som hamnade topp tre i turren var inte direkt bra om vi säger så. Hade ett procentbyte också men tyvärr stöp den hästen strax efter mig så det blev ingen återbäring av rang där heller, slaskade dessutom bort vinsten från igår på PLO idag. Being Koivu.

Ikväll är det dags för podd igen, ska väl bli trevligt även om jag är lite otaggad i och med att jag känner mig lite sliten. Brukar dock alltid bli trevligt när man väl landar på plats, sällan jag inte kommer därifrån med mer energi än vad jag hade innan. Innan dess ska någon form av mat tillagas(troligtvis tacos torsdagen till ära) varefter planen är att jag och tjejen ska hälsa på en av hennes väninnor innan denne drar söderut permanent, späckat schema minst sagt.

Såg att delar av mitt förra inlägg hamnade på Pokerlistings innelista som citat i förra veckan, svårt att hålla reda på alla listor och sammanhang som jag nämns i. Jag lyckas ju uppenbarligen provocera både här och där utan att ens fatta hur jag lyckas med det... Har ju även haft lite diskussioner i kommentarsfälten på olika ställen på sistone, har känt att jag nog måste ta debatten för min egen skull och måste säga att det taggar mig lite också. Jag vet att SvePof-delarna varit rätt passiva för min del ett tag nu men känner att jag vill dra igång mer nu när jobbsidan lugnat ner sig för ett ögonblick, det pågår en del i de andra grupperna av styrelsen så det är mest på min front det varit lugnt. En av kommentarerna i diskussionerna jag gett mig in i var att saker och ting händer när det finns folk med driv och vilja, syftandes då på att styrelsen inte har något av detta. Lite mer objektivt vore nog att säga att det finns nog ganska gott om den varan men det är lite jobbigt att hålla andan uppe när det är konstant uppförsbacke, vad vi än gör är det ej gott nog. Ingen självömkan här, bara ett konstaterande. Jag säger inte att vi har åstadkommit storverk eller mirakel men Rom byggdes inte på en dag, t ex klubbkonferensen i förra året som var mitt hjärtebarn må ha haft få deltagare men det hände i alla fall någonting. Ett första steg var taget i det sammanhanget och förhoppningen är att bygga på det i år, få till en större och mer omfattande variant. Att jag kallade det succé hade mer med att göra att jag kände att vi i alla fall försöker, att vi fick några att komma och att vi eventuellt startat ett nytt koncept.

Jaja, bara att bita ihop och kämpa på, en dag kanske vi bryter igenom på något plan...

Inga kommentarer: