tisdag 27 december 2011

Svullandets högtid...

Var jag inte fet tidigare har jag stora förutsättningar att bli det nu i alla fall, det är ganska sinnessjukt hur mycket man äter och frossar under dessa helgdagar kring jul och nyår. Det finns liksom inga gränser utan allt ska ner, mat eller godis spelar ingen roll. Det gör ju bara att det seriösa fysiska upprustningsprojektet kommer närmare och närmare, något måste göras och det kommer att bli förändring. I promise. Är trött på mig själv nu och chipstuttarna börjar bli verkliga snart, vill inte bli som bitch-tit Bob i Fight Club direkt. Nej, skärpning blir det men först en Polly till bara...

Pokern har gått helt ok, både live och online. I onsdags i förra veckan var det bountyturnering på Aqva där bountyn bestod av en egeninhandlad julklapp för runt 100 kr, jag köpte tre påsar Polly och en Toffifee som bounty på mig själv samtidigt som jag tänkte att det vore en fin bounty att få. Sjukt nog går jag bra i turneringen trots en tung start och lyckas till slut ta hem hela spektaklet, på vägen skramlar jag ihop bounties i form av Zlatan-boken, en fickplunta, en flaska Malibu Coconut samt min egna som jag får behålla eftersom ingen slog ut mig. En lyckad kväll helt enkel.

Torsdagskvällen bjöd på ett spontant julbord med lite polare, det hela fortsatte med en omgång bowling där jag oväntat nog lyckades dra in tre strikes i en och samma runda vilket nog nästan måste vara personbästa för min del. Min vana trogen sträckte jag dock baksidan av höger lår, det händer alltid när jag bowlar så jag var inte direkt oförberedd men det är bra drygt vilket som. Allting avslutas med lite fotbollstittande på den lokala sportbaren, vi lägger in lite tips men ingenting sitter men vi lullar hemåt nöjda med kvällen ändå. Alltid trevligt med kvalitativt umgänge.

Fredagen blir lugn, jag sköter uppesittandet på egen hand med lite xboxande och filmtittande så det blir ingen dramatik på något sätt. Julafton firas traditionsenligt hos mor och far med yngre brodern med familj närvarande, juldagen ägnas åt en sekundär julafton med storebror och familj. Mycket paketöppnande och mat senare hittar jag hem på söndagskvällen i tid för att registrera mig till bl a Söndagssteken. Det goda springet fortsätter och jag hittar till slut en tredje plats i den turneringen för ett inflöde av 13k, inte illa pinkat. Jag hade en hel del flyt längs vägen där TripleFoul återigen fick smaka surdeg när jag halvdåligt nog får in allt på brädan 4Q78 med 76 mot hans AA, river ger mig en gudabenådad 5:a och jag tar en relativt oförtjänt pott. Igår måndag körde jag djupen, 500-kronors och Startstacken där den sistnämnda var över förväntan. Jag trodde den skulle vara relativt turboaktig men den var riktigt fint strukturerad så den blir det att köra fler gånger, rekommenderas starkt trots att jag blev lagom setuppad igår när jag floppar topptvå med 98 och möter 99. Nåväl, 500-kronors gick bättre där jag till slut tar en tredje plats efter att ha blivit dräpt av Dybban, jag blev lite lack på honom då han mot slutet av turneringen slänger ur sig att han blir nöjd så länge han kommer före mig. Kändes rätt onödigt även om vi(jag) tjabbar en del vid borden, jag har all respekt för karln och hoppas ju att han har det för mig. Vet inte om jag var extra känslig eller något men lite ledsen i ögat blev jag så jag orkade inte ens skriva ett "gg" när jag åkte, tyckte jag hade läget under kontroll med tre kvar men min aggression slog tillbaka denna gång. Först dubblade jag Dybban med KQ mot AJ och sen dödade han mig med sina AQ mot mina 79, båda händerna allin pre.

Ikväll blir det väl att köra Wigg-turneringarna som vanligt och jag tror jag offrar mig på en Startstack igen faktiskt, måste känna efter en gång till om den faktiskt var så bra som det kändes igår. Annars väntar jag på att Arsenal-matchen tar sin början, jag har nämligen chansen att ta hem Topptipset om de bara lyckas vinna. Inte för att det blir några superpengar(dryg tusing) men på satsade 32 kr känns den avkastningen helt ok ändå, skulle dock inte förvåna mig om Arsenal går och torskar eller något. Jag snackade med en polare i helgen om att återuppta vårt Stryktipstippande igen, förr i tiden körde vi varje helg men senaste fem åren har vi inte kört något alls. Jag har faktiskt två 13-rättinsatser under bältet men det tragiska är att inte ens vinstsummorna från BÅDA överstiger 2k totalt, allt jag har för besväret är en respekt-tröja att visa upp. Vore ju rätt fint att sätta 13 rätt som ensam vinnare numera, 20 millar rakt in om jag inte missminner mig...

Nej, nu är det dags för tarmtömning så jag vill bara önska er ett sent god jul men ett tidsenligt god fortsättning, jag sparar nyårsönskningarna då jag är övertygad om att jag hinner med ett inlägg till innan klockan klämtar. Må gott och ta hand om era nära och kära!

2 kommentarer:

dybban sa...

Käre Koivu, självklart var det bara ett skämt i all välmening att jag ville komma före dig. Det tog jag för givet att du förstod. Tycker det är kul att gnabbas lite vid bordet, vilket vi nästan alltid gör, men allt jag skriver är med en stor glimt i ögat. I alla fall när jag skriver till dig. Jag har all respekt för ditt spel och önskar dig framgång och lycka. =)

Vi ses vid borden.

Koivulainen sa...

Jag vet, Dybban, men skrev bara som det kändes då och då var jag inte så glad. :) Ser ju dig som en konkurrent på minst samma plan som mig själv och då blir det ju en prestige i det hela, om än hjärtlig sådan och då svider det lite extra när det blir så slumpartade situationer som det blev. Du är väl en av de få som jag ärligt önskar framgång så inget ont i att du vinner, du kan väl bara låta mig vinna ibland också. ;) Du får ett välförtjänt "GG" nu istället och grattis till vinsten, hoppas vi möts i fler dueller kring pallplatserna...