söndag 21 oktober 2012

Tröst i misären...

Det som ändå känts bra under den veckan som gått är det stöd jag fått från både nära och kära och mindre nära och kära, det värmer oerhört att se hur många det ändå är som till synes bryr sig. Blev till och med en aning chockad när t ex dybban mitt under en turnering på SvS spontant utbrister i en kärleksförklaring till mig med enda förklaringen att jag verkligen är en go person, jag kan säga att det kom en tår i ena ögonvrån i samband med detta då jag är i ett ganska emotionellt tillstånd för tillfället. Någonting rätt måste jag ju uppenbarligen ändå göra när jag väcker dylika utbrott hos folk i min omgivning, det värmer mig inombords något oerhört som sagt...

Något annat som också värmer är att jag numera är i ett förhållande, inget ont som för något gott med sig. Självklart var jag ju tvungen att uppdatera denna ändring i relationsstatusen på FB och kunde lite förnöjt se hur en tredjedel av mina vänner gillat den förändringen, vet dock inte riktigt hur jag ska tolka det. Är de glada för min skulle eller är det bara ett "Äntligen!!" som ligger och ruvar under det hela?

Som en sista notering kring Minttus hädangång kan jag bara säga det att jag är riktigt glad att jag inte drog iväg till jobbet på morgonen på torsdagen, jag hade aldrig förlåtit mig själv om hon hade fått ett krampanfall efter att jag dragit och sedan blivit liggande hela dagen i plågor. Det sköna är också att veterinären berömde mig för mitt mod i beslutstagandet och jag var tvungen att tacka dom för deras väldigt varma bemötande efteråt, detta verkar ha varit uppskattat hos dom då jag fick ett par mail i svar där de tackade för de positiva orden jag delat med mig av. Tyckte inte det var mer än rätt då jag verkligen uppskattade deras sätt att hantera det hela på...

Nog om det, nu ska jag regga mig till Steken och hoppas på lite tröst i form av framgångar där. Mer poker än så blir det nog inte för kvällen, jag har mer eller mindre gett upp Krukans Stars-liga medan Betfairs dito gav jag upp för några veckor sedan då jag inte fått någon som helst framgång där. Ser ut att bli tufft att fixa ett paket till live-SM men än finns det hopp, snart kickar ju online-SM igång också så man kanske kan dinga hem lite deg där så kan det ju bli ett kontantinköp istället för det vore riktigt trevligt att närvara nere Malta och ta ett skott mot fortune and fame.

2 kommentarer:

generationX.se sa...

Är du klar till SvS online-SM? Jag tog tag i pokern igår igen och lyckades kvala in via turre på första försöket. Känns skönt att ha det avklarat. Ska bli grymt kul att lira SM.

Koivulainen sa...

Nej, har inte satellitat mig dit än, köper väl in i värsta fall. Nice att du hittat dit iaf, kanske vi möts för första gången på länge igen... :)