måndag 4 februari 2013

Romantikens under...

Jag var på Nordiska Museet med tjejen i lördags och det kändes som att jag var med i en (dålig) romantisk film med Tom Hanks och Meg Ryan från 90-talet, dock måste jag ju säga att jag föll för det ändå. Var riktigt mysigt att glida omkring i den nästintill tomma byggnaden och spana in de olika utställningarna tätt omslingrad kring kärestan, någon form av livskvalitet måste det ses som utan tvekan. Dagen avslutades med en middag hos svärföräldrarna och även där börjar en viss form av social symbios uppstå, mycket trevliga individer hela högen och god mat och dricka bjuds det också på. Tyvärr fick jag dock offra mig på att beskåda misären i form av "Melodifestivalen", jag blir lika gråtfärdig varje gång jag tvingas åse det hela. Hela spektaklet tappade charmen runt 1989 och har sedan dess bara fortsatt sin färd rakt ner i dyngan, även fast finska Lordi lyckades sopa banan med hela konceptet för ett antal år sedan.

Söndagen fullföljdes med umgänge på min sida av familjen, mina föräldrar fick ett besök förärat sig och därefter fick lillebror också duka upp fikabordet. En mycket trevlig helg med andra ord där umgänget var det centrala och det kändes faktiskt i morse, var piggare än vad jag varit på länge. Pokern ligger på is som jag tidigare redan deklarerat, jag körde i och för sig en satellit till Steken igår men dog hyfsat tidigt. Det känns som att jag är inne i ett negativt tänk i spelet fastän jag dock tycker att jag ändå får in det bra allt som oftast, det är mer att jag hela tiden gråtfärdigt förväntar mig det värsta och tyvärr för tillfället besannas mina farhågor alltför ofta. Ekonomin behöver få lite andrum också med tanke på diverse andra äventyr som stundar i form av bland annat en fotbollsresa till Liverpool, en annan kompis frestar mig med en till motsvarande resa i maj då Everton står för motståndet men tror inte jag mäktar med det ekonomiskt just nu. Får väl se om jag avvaktar och hoppas på att biljetterna finns kvar senare i vår...

Jag har en liten historia från mina unga år på högstadiet när jag fortfarande vandrade runt i mysbyxor som det lilla tacksamma mobbningsoffer jag var, hade väl inte gjort alltför många framstötar mot det täcka könet när jag under en lunchrast hamnar inne i gympasalen med ett gäng andra. Väl där har jag satt mig på en av de stora mattorna som används för bland annat höjdhopp, snart dyker det upp en tjej från klassen som jag av någon anledning börjar brottas med. Hon är dock en rejäl bit så min storlek till trots finner jag mig i ett prekärt läge och det dröjer inte länge förrän hon sitter grensle över mitt bröst med knäna över mina armar, där ligger jag stel som en pinne över att vara så nära himmelriket men vågar knappt tänka tanken med risk för implosion. Döm min chockartade förvåning när hon plötsligt vräker ur sig "Vill du slicka min fitta?", jag tror att jag helt fallerade i att ens yppa ett endaste ord som svar eftersom jag fortfarande processade vad hon faktiskt sagt i min hjärna. Varför jag kom på den här anekdoten nu? Jag sprang på tjejen ifråga i affären igår och allting kom tillbaka som en sedan länge förträngd traumatisk upplevelse, jag vet inte än idag ifall jag ska bli upphetsad eller mörkrädd.

Även fast jag inte besudlar onlineborden med min närvaro just nu vad gäller pokern händer det ju lite spännande saker ändå, jag ska ju t ex iväg på en liten tillställning kommande lördag anordnad av poker.se som tack för bloggandet. Det blir lite plaskande under dagen för att sedan övergå till slaskande på kvällen, en handfull tappra intar en stuga för lite intimt samkväm. Veckan efter är det dags för årsmöte för SvePof, där lär man ju infinna sig då jag alltså ingår i den nuvarande styrelsens förslag för kommande styrelse. Kan nog bli en del intressanta diskussioner på plats samtidigt som det blir kul att träffa lite av folket igen, senast jag var mitt i smeten av pokereliten var på Malta så kan ju vara dags att beblanda sig lite igen. Veckan efter det är det dags för Berga Open, en av årets höjdpunkter i livepokerväg där det ska bli oerhört trevligt att få träffa allt löst och underbart folk. Ryktena gör gällande att Snusarn och riverjack från SvS ska infinna sig också, ska bli intressant att träffa dessa duktiga turneringslirare även om den sistnämnda dräpt mig lite för mycket genom åren för att jag ska vara helt nöjd. Som ni ser finns det en hel del att stå i trots det partiella breaket från pokern...

Såg förresten att Ken börjat blogga igen, hans förra blogg blev ju en rejäl snackis och det är frågan om han kan leverera ännu en gång. Jag tvivlar inte.

Inga kommentarer: