måndag 4 mars 2013

Livets under...

Ledsen återigen för uteblivna uppdateringar här men tiden och orken räcker banne mig inte till, det har varit full rulle hela veckan som varit. I torsdags förra veckan fyllde jag den aktningsvärda åldern av 36, det känns som att åren bara flyger iväg och jag fick dessutom en påminnelse idag om hur skört livet är egentligen. Allt detta sammantaget visar på en åldersnoja som inte blir bättre av att tjejen fick mig att inse att jag är närmare nio år äldre än henne än de knappa åtta jag först i min enfald trodde, helt plötsligt börjar jag känna mig som gubbslem på riktigt.

Fredagen tog jag ledigt från jobbet och sov ut ordentligt, kände att jag behövde det efter allt som varit och allt som komma skall. Kvällen ägnades åt att beskåda Django Unchained, i slutändan en väldigt trevlig film men kändes ganska mycket som att den var hårt inspirerad av Inglorious Bastards i både stil och grundstruktur. Spänningsnivån byggdes upp riktigt bra fram till den slutgiltiga orgien av action, tycker nästan att den delen förstörde mer än vad den gav. Nåväl, lördagen blev sedan en förberedelse inför söndagens tungviktsmatch, det var nämligen då tjejens grejer skulle flyttas in på riktigt. Vilken dag det blev, vi körde från 09.00 på morgonen tills vi landade i lägenheten igen runt 19.45 eller något.

Det blev rätt mycket åkande i lastbilen som vi hyrde, först tur och retur Hallsta för att lämna av några grejer hemma hos föräldrarna. Därefter blev det att åka till min lägenhet först för att hämta upp lite grejer som skulle till återbruket, sen till hennes för att baxa ut allt hennes för att sedan åka tillbaka till min och baxa in allt hennes. Efter det åkte vi till återbruket för att dumpa av allt skräp, sedan brände vi till Jakobsberg för att hämta sängar hos hennes föräldrar och sedan tillbaka till Västerås för att lyfta in sängarna i lägenheten. Vi avslutade med en till tur och retur till hennes lägenhet för lite slask som blivit kvar, innan vi slutligen kunde lämna tillbaka lastbilen till macken och tacka för uthyrningen. Sprang lite över EV där då lastbilen var hel och oskadd vid återlämnandet plus att vi fick rakeback på hyran eftersom vi inte åkt så många mil som vi ursprungligen betalt för, tur att man springer bra någonstans i alla fall.

Pokermässigt har det varit lugnare än någonsin, körde någon enstaka minivariant på SvS samt Långlördag men har inte riktigt tajmingen om vi säger så. I en turre turnar jag tvåpar och får in det mot set, i en annan floppar jag set men motståndaren turnar högre set med KK på hand. I ytterligare en får jag in det med KK mot AQ och han träffar A...story of my poker-life just nu. Och ja, alla besserwissrar, jag vet vad varians är men det blir extra tiltande när man kör så få turneringar som jag gör och får samma behandling i alla. Då dör lusten liksom...

I media blev det ju en liten shitstorm i förra veckan vad gäller Bermuda-triangeln bestående av LI, LO och AB. Utan att säga för mycket så känns det som att det finns lite saker att ifrågasätta i det sammanhanget, vi får väl se vad som händer framöver. Lite roligt var det att efter det att SvePof publicerat sin lilla uppställning över den senaste tidens LI-insatser så återfinns en nästintill identisk uppställning på LIs hemsida dagen efter... Glimne fortsätter att bomba på i Superbloggen och jag måste erkänna att jag mest ögnar igenom textmassorna där, karln sitter på en jädra massa historier och fakta men jag orkar inte ta till mig allt. Då är det mer underhållande att läsa Kens slagserier på Pokerlistings, säga vad man vill om honom men han får folk att reagera som ingen annan. De flesta inlägga får tvåsiffrigt antal kommentarer och det hätska blandas med det kärvänliga i tonväg, jag fick ju till och med ett omnämnande till slut så nu är mitt liv uppfyllt. Dybban, Hatten och Storåkers har alla fått sig några slevar än så länge och mer lär det komma...frågan är bara vem siktet är inställt på fortsättningsvis.

Veckorna framöver kommer inte bli mindre upptagna, all vardagstid ägnas åt koordineringen av tjejens inflytt medan helgerna ägnas åt mer extraordinära aktiviteter. Som kommande helg, då bär det av till Liverpool för att kolla in lite högklassig fotboll och det blir första gången för mig som jag ser engelsk fotboll live. Ska bli riktigt trevligt att beträda Anfield... Helgen efter blir det troligtvis det första styrelsemötet i SvePof, som ni ser råder det ingen brist på saker att ägna sig åt.

Nej, nu måste jag vila min arma kropp som fick sig en sådan omgång igår i samband med flytten att jag nästan tvivlar på återhämtningsförmågan. Hur jag än böjer armarna har jag ont och axlar och rygg ömmar, vad gör man dock inte för lite kärlek.

Inga kommentarer: