onsdag 3 juni 2009

Inte mycket nytt...

under solen direkt, nu är det lite stiltje i tillvaron igen efter förra veckans pokerorgie även om det blivit en del av den varan nu också. Igår körde jag SR igen men åkte efter en dryg halvtimme när jag blivit utsatt för riggen, jag träffar Q-hög färg på turn men samtidigt har en motståndare K-hög och efter det är jag mer eller mindre ute. Klarar man inte av att undvika sådana otajming och oflyt går det inte att ta sig långt i någon turre överhuvudtaget, sedan stoppade jag in lite pengar för cg-spel men dessa är också wastade så funderar jag på att chilla resten av veckan fram tills GP-finalen på söndag. Eventuellt att jag klämmer SR imorgon kväll men that's it, någon måtta får det vara... Vad som dock vore förbannat kul är att spela i SM men nu tillät ju inga som helst förutsättningar något dylikt för mig så jag får nöja mig med att följa mina kära klubbkollegors framfart i Stockholm. Råbe tog sig vidare igår med en mer än godkänd stack, han har även bidragit med beskrivningar av några intressanta händer i klubbens gästbok. Gå och läs ni som ännu inte sett dessa, kul att kliva in i skallen på en som uppenbarligen vet hur man spelar turneringspoker. Imorgon kliver M:et ur EMD in i leken och då snackar vi om Harju alltså, han och hans sidekick Johan ska köra dag 1C och vi önskar gossarna lycka till. Mig veterligen är de dom enda kvar från klubben att starta då FN och BJ var med igår men stöp längs vägen, idag tror jag inte det har varit några överhuvudtaget från klubben även om jag såg att Halling var med(som ändå är från dessa trakter).

Katten spelade mig ett spratt igår för hon hade i någon form av protest gjort sitt nummer ett i min säng, skapligt trevlig överraskning det var när man skulle gå och lägga sig strax efter 00.00. Jag ryckte tag i henne och gav henne en rejäl utskällning men ångrade mig direkt efteråt, det gör fan ont att ens yttra ett endaste ord av ilska mot den lilla stackaren och hon gnydde ju så att hjärtat höll på att gå sönder. Jag tror mig nästan veta varför hon gjorde det och i så fall förtjänar jag det, jag tror det var en protest mot att jag inte alls ägnat mycket tid åt henne de senaste veckorna då jobb och poker tagit det mesta av min energi. Jag ska bättra mig och verkligen försöka ge henne lite kärlek också, hon är ju bara för söt den lilla krabaten...ehrrmm, harkel. Ja just det...jo, hon ska ju till veterinären nästa veckao och till och med sövas för lite tandstensborttagning och jag lär ju inte vara populär hos henne efter det. Det blir väl att införskaffa några kilo räkor att trösta henne med efteråt...

Nej, nu är det dags att hoppa in i duschen men jag slänger upp en låt åt er att njuta av så länge. Vi snackar om ett japanskt band vid namn Girugämesh som ska deltaga på Metaltown, den senaste veckan har jag nog lyssnat på en av deras skiva typ fem gånger om dagen. Jävlar vad bra de är:

2 kommentarer:

Plzd2beatU sa...

Lol.. Ka-ra-o-ke ;)

Koivulainen sa...

Sluta dissa dom, de är faktiskt bra. :) Du måste vara lite mindre fördomsfull, mannen...