torsdag 18 februari 2010

Dårar...

Just nu är jag rätt hårt ansatt av dårar i alla former, både i pokern och i trafiken och lite varstans. Igår körde jag en hel del turrar på SS och däribland SR, mitt tredje försök i deras nysatsning. Det börjar bra och jag är uppe på nästan 8k när jag åker på en cooler där jag rivrar flushen men samtidigt har den andre rivrat nötflushen, jag tappar 5k i den potten och direkt är det en viss Hasse_sthl(eller något liknande) som kommer med en kommentar riktad mot mig. Jag känner igen honom sedan tidigare och han är en regelbunden hater av mig, så som t.ex. en viss Hurvabock, och han flippar ur totalt varje gång jag vinner en pott. Nu blir han extatisk dock men jag kommer att få sista ordet mot honom ändå då jag plockar en del av honom med en färgstege bland annat, han har uppenbara problem med stavningen så jag börjar tracka honom för det och det rätt rejält. Jag vill här tillägga att jag väldigt sällan, om någonsin, börjar dessa dispyter men om någon liten räka öppnar käften mot mig så är jag inte sen att hugga tillbaka. Denna Hasse_sthl har alltså problem med stavningen och när jag trackat honom för den börjar han tjattra om att han har en sjukdom som gör att han inte kan skriva. Jag vet inte vad jag ska tro så jag fortsätter driva med honom och när han väl åker ur turren känns det som att han är i upplösningstillstånd och tuggar fradga framför sin skärm...tänk om jag gav honom något epileptisk anfall eller dylikt? Jaja, fuck with the best and die with the rest säger jag då. :) Det är väldigt fascinerande hur många haters jag har på SS, de finns överallt och de tar minsta lilla möjlighet till att håna mig och det har hänt flera gånger att hela bord jublat åt mina bad beats. Som sagt, jag verkar provocera i det mesta jag tar för mig...

De andra turrarna gick åt skogen ganska fort även om jag låg med bra i en av dessa ett tag, till slut tröttnade jag dock och slaskade bort mig. I SR blev jag lite halvtilt när jag vikt AJsp som siste man med tre all-in innan mig, det visar sig att de har AT, AK respektive AK. Floppen kommer T-hög men rivern levererar en sjuk J och jag hade tagit en monsterpott, synen finns ju inte där överhuvudtaget för mig egentligen men jag kände mig på lite gambler-humör rent allmänt och ångrar därför att jag inte bara körde för då hade det kunna sluta riktigt bra i turren. Vi får se om jag orkar köra SR imorgon igen eller om jag hittar på något annat...

Ikväll laddade jag hem den andra DLCn till Assassin's Creed II och spelade igenom den på ett par timmar, inga achievements ingick den här gången heller så det var lite synd men det var ändå rätt trivsamt. Nu får vi hoppas att de lägger ner DLC-releaserna vad gäller ACII och fokuserar på ett ACIII istället. Det tror jag alla parter tjänar på... Jag måste fundera vilket spel jag ska lägga fokus på nu, jag får ju dock Aliens vs Predator imorgon och det måste man ju testköra för att se hur pass bra/dåligt det är. Ur mediestimulansperspektiv kan jag tillägga att jag igår också fick "Generation Kill" på bluray, ni som ännu inte sett den TV-serien måste bara ta er i kragen och spana in den. Det är en klassiker.

De tidigare nämnda dårarna visar sig alltså i trafiken också och idag var det bra nära krock när jag var på väg hem från jobbet... Vi närmar oss en korsning där farten sänks till 70 från 90 och dåren ligger och nosar mig i arslet som en iller för att försöka hitta en lucka för omkörning, oturligt för honom så kommer det bilar hela tiden och jag vägrar att flytta på mig. När vi nästan är framme vid korsningen ser han sin chans trots skymd sikt och visst, det tar ungefär två nanosekunder och han har ett möte på gång som närmar sig med raketfart. Han fortsätter dock att bränna på och ska verkligen ta sig förbi mig och en annan bil framför mig, jag är lite polis i det här läget och har medvetet kort avstånd till bilen framför mig för att signalera för honom att han inte bör ge sig på en omkörning i det här läget. Han vägrar ju som synes inse fakta och det slutar med att han tvingar sig in mellan mig och den andra bilen där bilen framför mig får åka ut på högerkanten för att undvika krock. Jag blinkar med helljusen i nacken på honom för att påkalla hans uppmärksamhet på hans totala idioti men dessa muppar är inte mottagliga för sans, han fortsätter nämligen in vansinnesfärd direkt efter korsningen när han ger sig på en ny omkörning med skymd sikt. Det är gånger som dessa man hoppas att de kör ihjäl sig själva för de är en brutal fara för alla trafikanter med sin sjuka körning...jag blir hyfsat förbannad på fän som dessa. Fucker.

Min nysatsning på viktnedgången går ju sisådär...både pizza, godis och marshmallows har intagits och jag skäms som en hund. Jag måste skärpa mig och ta in disciplinen igen, det här duger inte. Jag vill inte skrämma småbarn i sommar när jag eventuellt visar mig i min födelsedagsdräkt, det är inte bra att traumatisera unga människor. Borde nästan köra ett prop bet eller något för att motivera mig själv än mer...nu kommer det väl att hagla in anbud som ett bevis på min oförmåga att hålla det jag lovar.

"Pillesnas i vas", det är vad Sveriges guldman från OS sysslar med...vilket skämt. Snacka om psykfall...ge mig Kalla så kan vi snacka pillesnas i vas... :) Nädå, hon är ju flickvänsmaterial rakt igenom så vi måste hålla oss seriösa när hon läser det här, vill ju inte stöta mig med henne. Nu ska jag kika på lite OS igen, duschen måste också klaras av innan sängdags så det finns fortfarande lite bestyr kvar att klara av. Imorgon är det fredag och det känns ju mer än skönt, har varit hiskeligt trött på sistone så det ska bli skönt med än mer vila.

3 kommentarer:

dybban sa...

Fortsätter konversationen här...

Ja, jag har spelat mig mätt på SR om man säger så. =) Näe, framför allt så går den på så dåliga dagar att jag inte kommer orka satsa på någon totalvinst. Och då kan det lika gärna kvitta. Kanske orkar köra några turrar senare för att jobba mig in bland topp 100 som får spela årsfinalen.

Lite intressant med dina "haters". Hurvabock hyste agg mot mig också tidigare, men vi har begravt stridsyxan och blivit hyfsade polare. =) Hasse har alltid hejat på min antagonist sponi, så indirekt hatar han ju mig med.

Angående partypoker så har de en turre som kostar 109 dollar varje kväll klockan 20.00. Den tar inte så väldigt lång tid heller. Är lätt färdig till 24.00-01.00. Så du hinner få din nattsömn.

GL!

Anonym sa...

Det farligaste i trafiken är när två dårar möts: fartgalningen som skall om till varje pris och bror-duktig-polis-galningen som till varje pris skall hindra fartgalningen.

Släpp på prestigen och låt fartgalningarna passera. Ditt uppträdande i trafiken orsakar nästan lika mycket olyckor som fartgalningarnas.

Det värsta är sen att det ofta är samma personer som uppträder på dessa sätt. Ibland är man fartgalningen som skall förbi alla och lite senare är man farbror polis som skall hindra andra.
Vill du möta dig själv i trafiken?

Koivulainen sa...

Dybban: Ok, förstår dig vad gäller SR och jag tycker den går på sämre dagar nu jag med, känns inte som att det kommer att bli alltför många sådana. Det finns många suspekta fiskar på SS och jag antar att det bästa betyget man kan få är att ha en massa haters, så länge det inte är på grund av att man själv är ett arsel och det tror jag inte att jag är. :) Jag får kolla in den där Partypoker-turren även om den nog är lite för dyr för mig. GL du med!

Anonym: Jag är ingen farbror-duktig utan skiter i vad andra gör men i vissa lägen vägrar jag riskera mitt eget liv för att de ska kunna agera som de vill. Som i det nämnda fallet, mitt alternativ är alltså att åka ut på sidan där det ligger en massa snö och slask för att han ska kunna klämma in sig där han egentligen inte hör hemma. Nej, då ser jag hellre att han kör in i mitträcket än att jag själv sladdar ner i diket, kalla mig vad du vill för det. I min körning planerar jag varje sak jag gör och jag tar inga onödiga risker, visst gasar jag på ibland och jag gör också misstag ibland men jag skäms som en hund efteråt och de är aldrig av magnituden i detta fallet. Från de ord du fäller kan jag nästan räkna in dig i den kategorin av förare jag sågat i det här fallet, jag tror nog att varje vettig människa hade känt likadant som jag gör om de upplevt den situationen jag beskrivit.