onsdag 12 oktober 2011

Breaking Bad is freaking good...

Jag har precis avslutat min grind av Breaking Bad säsong 4 och den serien är världsklass rakt igenom, det är knappt man märker det själv hur man på ren instinkt bara kör igång avsnitt efter avsnitt för att det är så briljant och fängslande att man bara vill se mer och mer och mer och mer... Direkt efter sista avsnittets slut kände jag bara att jag av hela mitt inre hoppades att de låter serien dö ut i och med detta för det var ett värdigt slut och därmed skulle serien få vila i fred som den klassiker det är. Tyvärr kom Näsan in och förstörde det hela direkt genom att via FB meddela att de redan planerat en femte säsong, jag säger bara suck. Att de aldrig lär sig, såg de inte hur miserabelt det går när man gör uppföljare bara för att casha in? Jag talar självklart om Matrix-trilogin där det för mig inte existerar mer än en film och det är självklart den första, de två andra är bara vidrigt framtvingade monster. Nåja, Breaking Bad är i alla fall episkt i sin klass så jag rekommenderar serien starkt till er som ännu inte upptäckt den.

Det blev inget Aqva idag utan jag körde Lillördag på SvS istället och det var så långt ifrån en festlig lördag man kan komma, jag fick vara med i en dryg timma innan jag fick ställa frågan "Var är brudarna?" rakt ut i tomma intet. Det började dock hyfsat och efter 30 min hade jag byggt på stacken med 50% jämfört med startstacken, sedan tappade jag dock tillbaka till strax under startstack med AK. Jag höjer upp det pre och får en syn, floppen kommer JTA och jag bettar ut med syn, turn kommer ett till A och jag bettar ut än en gång med efterföljande syn. Rivern blankar men jag checkar ändå för jag känner mig inte stark min hand till trots, han lägger ut ett 1/2-pottsbet som jag crycallar och han visar upp TT för floppat set och turnad kåk. Efter det är det bara misär och till slut åker allt in med 88 pre när jag har runt 10-12BB kvar, självklart har en motståndare vaknat upp med JJ och jag får inte ens en coin. Bara ta nya tag och mitt nästa pokeräventyr blir nog på fredag då jag ämnar leta mig till Aqva för lite fredagsfreeze...

Katten verkar ha lugnat ner sig efter min SWAT-insats igår med byte av sand i lådan, inget kissande vad jag vet mer än i lådan där jag bevittnat hennes göromål fler än en gång. Därmed kan jag ju mer eller mindre dra slutsatsen att det rörde sig om någon form av protest eftersom hon ändå går på lådan självmant och allt, sicken dryging hon är. Fatta om en annan skulle tillämpa samma taktik varje gång jag blev missnöjd, då skull ett och annat pokerbord här i krokarna vara totalt indränkta i urin och säkerligen en och annan motståndare också. Skönt om hon lugnar ner sig i alla fall för det är lagom stressande att leva med rädslan för kissattacker, man blir lite lätt paranoid och går bara runt och sniffar mest hela tiden.

Måste göra något åt mitt svällande lekamen, det börjar närma sig personsämsta nu. Jag tror jag ska ha ett sreiöst samtal med mig själv i helgen över en flaska rött och få mig att inse fakta, det är ingen lek längre utan nu måste ungtjuren ut på motionsstråket igen. Om man ändå hade en PT som spottade och fräste på en varje gång man slackade efter...

2 kommentarer:

generationX.se sa...

På tal om helg och alkohol:

Finsk paraplydrink?

http://3.bp.blogspot.com/_5l7tWLtHi1c/S5pGbR9l1-I/AAAAAAAAASQ/RvaqDWfL8oc/s1600/paraply.jpg

=)

Koivulainen sa...

Den där vore inte helt fel att svepa en mörk novemberkväll eller något, då skulle man ju hamna i ide för resten av vintern. :)