torsdag 20 oktober 2011

Jobb för hela slanten...

Bråda tider på jobbet och då får pokern stiga åt sidan tillsammans med resten av det patetiska som kan kallas mitt liv, orken räcker inte ens till att ligga på sofflocket och då är det illa. Igår stupade jag t ex i säng innan 21.00 men innan dess hann jag med en miserabel insats i Lillördag, jag visste ju redan från start att jag var döda pengar i turneringen på grund av min gigantiska trötthet. En kvart in i turneringen sitter jag på BB och har 9T där det är tre-fyra man som limpat och jag checkar, floppen kommer T93 och jag jublar. Efter check från SB bettar jag ut 120 i en pott på 150 med blinds 15/30 och startstack på 5k, en kille i mitten slår om till 360 med fold från de andra som följd. Jag orkar inte slowa eller vela så jag slår om till runt 890 eller något bara för att få en instapush från motståndaren, här är ju varje atom av mig helt fullständigt övertygad om att jag är slagen. Finns ett fåtal tomtar som får in allt så tidigt med en hand som jag slår, dock slår sig den äckliga tanken om att det ändå vore skönt att gå och lägga sig ro i mitt huvud samtidigt som djävulen på ena axeln säger "Han kan ju faktiskt ha överpar!" medan ängeln på andra säger "Inte med det spelet pre". Jag instaknäpper iväg ängeln och följer djävulens råd och tar syn, självklart sitter han på 99 och jag drar tunt. Ingen hjälp och jag är ute, helt välförtjänt på så många plan att det inte går att räkna.

Ikväll var det dags för ett besök på HPK då det var ett litet möte uppstyrt innan så jag tog tillfället i akt och körde deras SuperTorsdag, det blev hela 32 spelare som kom för att mäta sina krafter och jag fick ett halvskumt bord med en hel del helskumma karaktärer. Det börjar lugnt för min del, mest för att jag inte får några kort men sakta börjar jag få upp tempot och pottar några fina potter med 2 x 33 t ex. Framgångsjublet fastnar dock i halsen ganska fort då två händer dräper min nästan dubblade startstack, först floppar jag ett set med mina tvåor på en K32-flopp helt i hjärter. Plumpa bettar ut och jag slår om med en allin från hans sida som följd, jag tar syn och han sitter på AA med ett A i hjärter. Turn kommer 3sp och river 4sp, han drar in en fin runner-runner stege istället för den mer väntade flushen.

Handen efter får jag AJru och höjer upp det efter två limp, då får Tobbe på en av blindarna för sig att pusha in sin halvshorta stack. Jag är lite semitilt så jag orkar inte hitta viket utan synar ganska snabbt, jag hoppas på en flipp och får det då han har TT. Floppen kommer KQT, hyfsat intressant med min nötstege mot hans triss. Turn ger honom ett fyrfärgsdrag i klöver men han behöver inte den då rivern ger honom kåken med en till Q, springer lite kallt. Handen efter det får jag JTo som jag ställer med och det blir en gigantisk pott då de två andra inblandade också hamnar allin pre, jag är uppe mot 99 och AK. Floppen kommer K-hög med två spader, jag har T i spader och det är den högsta som är ute. Turn en spader till men jag klarar ju inte av att dra ut lika bra som de andra så rivern blankar med följden att Plumpa plockar en storpott och jag packar ihop.

Så kall är jag just nu och som om det inte vore nog håller jag på att få hål i sulorna på mina skor igen, det är typ sjätte Dahlin-paret som pajar efter en säsongs användning. Han var bra på att göra mål men skosulor kan han fan inte tillverka...Tomte. Helgen som kommer ska jag bara ägna mig åt själavård d.v.s. äta mig själv fetare på godis samt inta fosterställning i soffan, känns som jag behöver en totalt kravlös helg som omväxling. Nästa helg går ju åt till AOPW så batterierna behöver laddas för att jag ska kunna prestera på högsta nivå, ser dock rejält framemot eventet och hoppas på att jag blivit lite hetare tills dess. Är dock svårt att känna någon större panik när man ändå spelar bra och får in pengarna hyfsat, bara bryta ihop och komma igen. Hmmm, funderar på om det finns mer att redogöra för men jag tror inte det, mitt liv är inte så fruktansvärt upphetsande. Får väl avsluta kvällen med lite hjärndött xboxande eller något, blir nog hyfsat tidigt nannande av kudden idag med men imorgon kväll ska jag hångla upp Molina i brygga...

Inga kommentarer: