tisdag 14 augusti 2012

Återfall...

Med några dagars distans till min uppgivenhet i söndags bestämde jag mig för ett kontrollerat återfall i pokern idag, först tänkte jag hitta på en osannolik historia om att Minttu kapat mitt konto och vaskat min rulle men jag är så dålig på att ljuga så jag håller mig till sanningen. En bidragande faktor till förfallet var att jag också gav tillfälligt mig hän åt sockersuget också, får skylla på mor och far som köpt med sig en påse Polly från Finlandsbåten vilket jag tycker är väldigt otaktiskt och otacksamt för mig i dessa tider. Nåväl, sådant är livet och man får ta smällarna som de kommer, notera återigen dock att nyckelordet är "kontroll" då båda dessa återfall genomförts i fullt medvetet tillstånd.

Pokern var dock snabbt avklarad, jag körde båda Wiggen-turneringarna och det tog väl dryga 30 minuter innan det hela var avklarat. Jag får in det på floppen mot två i den dyrare av turneringarna, jag har 54 och brädan ligger 5J4 med två ruter och motståndarna har KQru sampt 76o så jag är ju underdog så det heter duga. Jag klarar dock av att dodga turn bara för att se en förrädande Jru landa på rivern, istället för nästan trippel startstack är jag alltså ute. Den billiga varianten dog jag i precis innan hädangången jag nyss redogjort för...

Tendenserna är desamma i pokern, jag har inte riktigt känslan även om jag idag knappt hann spela mycket alls. Mitt break blev det ju en inte direkt oväntad epic fail på men jag kvarstår i tanken i alla fall att jag åtminstone definitivt ska dra ner på spelandet för ögonblicket, därför hoppar jag Lillördag imorgon och den tidigaste speldagen för min del blir lördag i så fall då Långlördag går av stapeln. Jag ogillar denna neddragning i spelet då just Lillördag är en av mina favoritturneringar men jag måste få distans till allt, kan inte fortsätta nöta på i hopplöshetens tecken. Ledsen om jag sviker någon genom att svika de av mig själv satta restriktionerna från i söndags men återfallet var delvis planerat som sagt, om det nu är någon tröst.

Idag fick jag dock en stor framgång vad gäller dejtandet, jag fick ett svar på ett av mig skickat meddelande! Trodde knappt det var sant när jag såg att inboxen innehöll ett svar, helt absurt. Med mitt spring är det dock säkerligen en datingbot som sitter på andra sidan, snart ombeds jag väl att skicka virtuella gåvor som ska betalas på en viss sajt eller något. Annars har jag reggat mig på happypancake.com också enligt de tips som gavs, fick ett rätt intressant utfall vad gäller åldersfördelningen på första fyra som letade sig till min profil: 39, 42, 34 och 40. Skickar jag toyboy-signaler eller ses jag som en trofé bland cougars? Fuck I know.

Det som är bra med sommarmånaderna är att spelmarknaden tar sig ett break vilket ger en annan tillfälle att gå tillbaka till titlar som man inte begrundat alltför djupt tidigare, jag har de senaste kvällarna valt att ägna mig mer åt Ghost Recon:Future Soldier och jag måste säga att det efter våra initialt katastrofala försök till coop-spel ändå finns en charm i spelet. Det är mycket klyschor men det är ändå något över stilen i spelet och miljöerna där uppdragen utspelar sig är läckert detaljerade samtidigt som actionsekvenserna avlöser varandra. Får nog ge det några omgångar till innan ett slutgiltigt omdöme kan ges... Höstens spelsäsong sätter så smått igång med en release på fredag i form av "Sleeping Dogs" som är återuppstånden ur den gamla "klassiska" serien True Crime, spås bli en sleeper hit av de som kan spel. Nästa vecka släpps också Darksiders II som känns som ett givet köp då ettan dröp av spelglädje, sådant gillar vi. Resten av hösten vågar jag inte ens börja tänka på än då stortitlarna avlöser varandra även fast några blivit framflyttade till våren 2013... Vi har godbitar så som ACIII, Dishonored, CoD:BOII, Borderlands 2, RE6, MoH:Warfighter, Halo 4, Hitman:Absolution, Far Cry 3 och ett antal till att se framemot. Vet inte hur man ska få tiden att räcka till bara...

Ni som följt bloggen ett tag vet ju att jag är en intrycksjunkie eller vad vi ska kalla det, jag försöker ju hänga med i musik-, TV-, film-, spel- och bokväg vilket ibland känns lite väl ohanterbart. Utöver att ha börjat dissekera äldre speltitlar har jag också börjat gå igenom min skivsamling och hittar dagligen gamla godbitar som jag lyckats förtränga, det blir som att återupptäcka de gamla favoriter man har. Nu senast i raden är bandet Therapy?, dessa irländska gossar vet hur punkinspirerad rock ska skrivas och framföras. Många hävdar att deras allra tidigare alster är de bästa men för mig peakade de med "Infernal love", på den skivan finns inte en enda dålig låt i mina ögon och än idag kan jag texterna mer eller mindre utantill. Försökte fundera på vilken låt som jag skulle bifoga videon till från den skivan men det är inte lätt, skulle vilja lägga länkar till alla men om det måste bli en blir det den här:



"I get by on what I have, less than Jesus, more than dad"

Inga kommentarer: