torsdag 9 augusti 2012

Mer sansad...

Ok, jag vet att jag freakade ur i ett lagom tilttillstånd igår så jag får väl be om ursäkt för mitt lilla utbrott men det har varit lite väl svängigt på sistone spelmässigt. Tålamodet och hjärtat tar stryk och förr eller senare måste trycket lättas för att jag inte ska implodera, nu får vi hoppas det är urrensat för ett tag framöver. Jag får en del skit för de händer jag postar från turneringarna men om det spär på bilden av mig som en kapital tome är ingen gladare än jag, desto större edge får jag i spelet. Jag vågar ändå stå för de tveksamma spel jag gör och blotta dessa för allmän beskådan, tror att jag nog inte i det stora hela har något direkt att skämmas för och mina periodvisa framgångar visar väl på att jag ändå gör något rätt. Jaja, let the haters hate...

OS har följts ihärdigt och det känns en aning deprimerande att det bara är några dagar kvar, vad ska man göra sedan liksom? Nåväl, har varit en del godbitar att beskåda de senaste dagarna och jag hann uppfatta en floskel från herr Hård i friidrotten också när marockanen defilerade i mål på 1 500 m, då utbrister herrn "Här kommer marockanen, han är helt oemotståndlig!". Vet inte om han riktigt vet vad han egentligen sade där... Igår blev det också rubriker om kungen, att han hade fått "fnatt" efter Sveriges seger i handbollen. Vad fnattet bestod av? Han highfivade några svenska spelare...jag säger då det. Avskaffa monarkin samt sparka några väl valda journalister så blir detta en bättre värld att leva i.

Har roat mig de senaste kvällarna med att spela Skyrims DLC Dawnguard, inser hur kär man blir i den spelvärlden så fort man sätter sin fot därigen. Allting är så väl genomarbetat och det är verkligen som att kliva in i en alternativ verklighet full av saker att göra, platser att upptäcka och prinsessor att rädda. Själva DLCn i sig var inte så upphetsande även om den introducerade vampyrer fullt ut i spelvärlden samt lite annat smått och gott, tyckte det blev lite väl mycket dungeon crawling och för lite story. Jag har lite achievements att beta av, sedan är jag klar med det hela och efter det är bara att invänta nästa tillägg.

Körde lite poker ikväll också och de som nu har bilden av mig som tomte fick nog lite mer vatten på sina kvarnar, spelade rätt så friskt och vevade på bra. Åkte på en tung smäll när jag slowade en triss med QT när floppen kom KTT, motståndaren drog in en runner-runner spaderflush. Efter det släpper jag alla tyglar och lyckas jobba mig in i matchen ordentligt igen, sedan smäller det bara till och jag är ute. Tar först en väldigt lös syn på en allin när jag har öppet stegdrag och motståndaren har toppar, brädan blankar obviously. Några händer senare åker resten in med KQkl på J33-bräda med två klöver, motståndaren har KJ som håller och jag får tacka för mig i AW.

Ska eventuellt köra lite livepoker i helgen igen då det bjuds upp till dans i Köping, utöver det blir det nog lite nätspel som vanligt och jag fortsättas hoppas på att en fin klonk dyker upp snart. Kul med tugget runt borden på SvS, som tur är har de flesta ändå en positiv attityd och det är alltid trevligt att höra att folk läser bloggen och känner igen en.

Inga kommentarer: