söndag 5 juli 2009

Skärpning...

Jag vet, senaste dagarnas inlägg har varit bedrövliga, det finns ju gränser för allt och jag får väl dra en sådan här och nu. Jag har inte släppt grejen helt än men ge mig ett par dagar till så ska det nog ha lagts i arkivet en gång för alla, det tar ju sin lilla stund att förstå den här världen vissa dagar och nu pågår den bearbetningen för fullt men jag ska som sagt bespara er detaljerna.

Dagen har i alla fall ägnats åt menlöst varande då jag mest softat min vana trogen, sov till 14.00 efter att ha varit uppe till 04.00 så min dag är ju inte i timmar räknat särskilt gammal trots att klockan är över 23.00 nu. Det som dock varit skönast idag är tystnaden, tystnaden som belägrat stan efter att raggaräcklen dragit vidare. Nästa år måste jag verkligen se till att jag inte är på plats när det hela går av stapeln, jag kom precis på varför jag inte kom ihåg förra årets spektakel och det var ju för att jag var i Finland vid det tillfället. Jag trodde jag hade blivit totalt senil eftersom jag inte hade minsta lilla minne av hur det var föregående år men där har vi förklaringen.

Jag körde SR på SS men det gick ju som vanligt, jag hankade mig fram hyfsat tills jag sprang på en rejäl mina. Jag har 98 och limpar med, floppen kommer 98x och jag hamnar all-in mot en annan som har JJ...turn J. Grattis fisk. Efter det letar jag bara efter snaraste tillfälle att ställa och det kommer när jag får 66 men jag hamnar emot två motståndare där den ena har 98o och den andre AKo. Floppen kommer AKQ, turn K och river Q. Kul som fan med poker...f-tta...

Något jag börja göra på sistone är att hänga som fan på Flashback-forumet, ni vet det där forumet där all form av information är tillåten och jag hänger mest på veckans brott-avdelning. Där får man liksom läsa allt det som inte de vanliga tidningarna skriver och man får se bilder på förövare och liknande, rätt intressant läsning även om man ofta blir mörkrädd över de åsikter som uttrycks. Jag ser det dock mest som en bra källa att stilla sin nyfikenhet med de gånger man undrar över något, de är rätt bra på att rota fram det mesta av värde där. Själva huvudforumet i sig täcker ju allt mellan himmel och jord så vad ni än är ute efter i informationsväg så lär ni hitta det där...

Nej, är väl inte lönt att dra ut på det här i onödan utan bara försöka sikta in sig på lite sömn, sista veckan innan semestern ska avklaras och det känns jävligt skönt att semestern bara är fem arbetsdagar bort. Go me go!

Inga kommentarer: