onsdag 1 juli 2009

Ensam och övergiven...

Veckans höjdpunkt sket sig, grindkvällen med Wettis är avblåst då han ska spendera kvalitetstid med honan sin. Snacka om att jag får stryka på foten men jag unnar honom det och må hans all-in bli mer lyckad än vad den brukar bli vid pokerborden...Bitter, jag? No no.

Då var kvällens happening avklarad också, den ack så framemotsedda dejten...observera ironin. Jag gick nog mest dit i allra största neutralitetsläge, inga förhoppningar eller förväntningar kring det hela utan bara ta det för vad det är. Prickenligt var jag vid Tabazco vid 19.00 och strax efteråt dök hon upp varpå vi styrde kosan till Varda där vi spenderade tre timmar pratandes om allt och inget, för min del kändes det dock inte som något utöver det vanliga. Hon var trevlig men mer än så var det inte så tyvärr lär det inte bli någon fortsättning, jag får fortsätta på den golgata-influerade andra vägen som jag dukat upp så fint för mig. Jag måste vara den mest självdestruktive som vandrat på denna jord, jag andas ångest och misären rusar i mina ådror...gotta love it.

Nu återstår inte mycket mer för kvällen än att eventuellt laga mat även om jag funderar på att skjuta upp det till imorgon bitti...ja, ni läste rätt. Jag funderar starkt på att laga till min matlåda imorgon bitti innan jag drar till jobbet för just nu är jag sanslöst trött och orkar knappt hålla ögonen öppna. Dessutom börjar jag känna lite ont i halsen också, det verkar som Metaltown tar ut sin rätt lite i efterhand. För er som oroar er för min flagnande panna kan jag meddela att den är nästintill med i matchen, tack vare mitt hudkrämande har den hämtat sig rejält även om det numera är en lite rosa-aktig fläck som bosatt sig längs med högra pannsidans hårlinje. Oerhört sexigt och upphetsande, jag vet.

Satans Power Meet i helgen också, funderar faktiskt på att besegra motståndarna genom att förena mig med dom d.v.s. eventuellt ska jag alltså ner på eländet för första gången i mitt liv. Det skulle inte förvåna mig om jag av någon gudaförgäten anledning blir hjärntvättad och totalt omvänd och återvänder som den värsta raggaren någonsin, diggandes Eddie Meduza för fulla muggar och moonandes över hela stan. Gud bevare mig. Om så blir fallet får ni min fulla tillåtelse att avliva mig genom att mata ihjäl mig med korv och mos, dumpa mig i bakluckan på en Ford Mustang -58 och köra ner hela ekipaget i Svartån.

Nej, nu är sinnet helt osannolikt trött så jag måste lägga ner, det blir matlåda imorgon bitti sjukt nog. Det är bara att ställa klockan på 05.00, jag är ju helt geni(t)alisk...godnatt...

Inga kommentarer: