tisdag 7 juli 2009

Tuesday night is alright for pussylicking...

Ett mörker har lagt sig över min lägenhet men nej, det är inte mitt sinnestillstånd vi pratar om den här gången utan snarare brutala åskmoln som seglat upp utanför denna julikväll. Det ser riktigt brutalt ut och kommer nog säkerligen att börja smälla när som helst, jag hörde lite muller tidigare men det var nog mest förspelet som skulle egga upp massorna. Jag måste säga att åskväder är bland det mysigaste som finns, fatta att krypa ihop med sin käresta i en hammock kurandes under en filt samtidigt som det bara mullrar och blixtrar över hela himlen. Det är kärlek. (Ni ser, jag har börjat tänka positiva tankar igen... :) ) Vi får hoppas att det är några rejäla sådana i Finland när vi väl är där för det brukar kunna smälla bra där ute på landsbygden, mor har ju berättat om hur de fått in åskbollar när de var små och hur de hittat knytnävsstora hål i backen efter blixtnedslag. Det är ett antal kossor som fått oväntat besök i hagen av blixten också och fått sätta livet till, snacka om överraskning för dom när de står där och idisslar sitt gräs i godan ro.

Igår körde jag SRs månadsfinal för juni och det började jävligt illa och jag var på väg ett ge upp mentalt redan efter runt 40 minuter men på något sätt hittade jag tillbaka till spelet och kunde börja jobba mig uppåt i startfältet, efter dryga två timmars spel hade jag faktiskt intagit en topp-fem-position som jag höll med nöd och näppe. Sedan började smällarna komma och trots att jag nog fick sju AA på fyra timmars spel räckte det inte längre än till en 20:e plats där de 15 första fick pris med ett första pris på 19k. Det glada i kråksången var dock att jag i och med min relativt fina placering lyckades kvalificera mig till årsfinalen så nu är jag med där och hugger, i den är det ju än finare pengar men jag får ju vänta ett tag på den. Närmare bestämt ett halvår nästintill på dagen...men ändå skönt att redan vara klar för den då bara halva spelåret förflutit. Det blir min första årsfinal i SR...och jag vet egentligen inte varför jag delger er denna meningslösa information men det kändes bara som att det var väsentligt på något sätt fastän det nu då inte var det. Ikväll lurades jag med i någon Pokersharks-sponsrad turre på ParadisePoker där det inte var några cashpriser utan fem prylpriser med ett förstapris bestående av en Sony Vaio, med ett inköp på €1 kände jag att jag lika gärna kunde hoppa med och köra. Det räckte till en 40:e plats av 54 startande efter att min QJ fått spö av T9 med floppen Q6x, turn 8, river 7...allt var svensks fel för han hoppade precis på mig i det skedet och bad mig meddela hur det går, snacka om att jinxa. :)

Molnen blir bara mörkare och mörkare utanför och jag blir slickad...inte så, doh-heads. Min kära katt vill visa sin tillgivenhet och låter sin sträva tunga vandra längs med min vänstra ytterarm, det är ungefär så porrigt det blir i den här lägenheten. Tur att man går hem hos någon form av pussy...

Bara tre dagar jobb kvar innan semestern och det känns inte alls fel, det är en mäkta bedrift dock att få mitt feta lekamen ur sängen på morgnarna och det får gnuggas mycket grus ur ögonen innan jag blir människa igen. Jag bävar för den dagen jag råkar kliva ut i mitt loftgångsinsynsöppna kök i min födelsedagsdräkt samtidigt som jag i sömndrucket tillstånd pillar mig lite här och där medan någon av pensionärsgrannarna går förbi. Två scenarion kan uppstå:

a) Pensionären dör knall och fall, av både hjärtsvikt, plötslig hjärntumör samt oreparerbara skador på näthinnan

eller

b) Pensionären sliter upp dörren till min lägenhet och slår ihjäl mig med sin handväska muttrandes "Jävla äckelblottare!"

Inget av dessa alternativ är ju särskilt njutbara så jag borde nog börja tänka på en viss beklädnad när jag vistas i de kulinariska regionerna men samtidigt, det är ju kul att strutta runt naken och det är min lägenhet. De får väl fan blunda när de går förbi...jag borde ju kunna moona i fönstret utan att de har något att säga till om, inte så länge jag står en bit in i lägenheten och inget ont uppsåt kan bevisas. Jag kanske bara böjer mig efter stekspaden eller något...

Utöver detta finns det väl inte så mycket att förtälja, livet går sin gilla gång och börjar återigen stabiliseras efter senaste tidens minidramatik. Jag börjar dock seriöst rikta in mig på en ny tatuering i höst och det blir nog det tidigare nämnda latinska ordspråket som får bepryda vänstra innerarmen. Frågan är nu bara hur fan jag ska layouta skiten? Är det någon som har några tips gällande text på underarmen? Något speciellt man bör tänka på? Och vilken tatueringsstudio i stan är att rekommendera? Vi har ju Magic Line, Blue Bird och South of Heaven mig veterligen och jag kommer nog antagligen att glida förbi det valda stället innan och be om deras råd och synpunkter också för jag är helt lost hur fan jag ska lägga upp den här tatueringen. Jag vet bara att jag vill ha den och att det ska vara snyggt...

Idag släpps första delen av The Tales Of Monkey Island och jag vet en som i alla fall är supernöjd med det. :) Länge leve Guybrush Threepwood och må LeChuck brinna i pirathelvetet...åhh, det ljuva 90-talet...

2 kommentarer:

Plzd2beatU sa...

Bluebird har ju fått göra de flesta av mina gaddningar. Ska du göra där, försök få Johanna som tatuerare, hon är erkänt duktig på just text då det tydligen ska vara ganska svårt att få det fint och "okantigt".

Dom kan dock ha lång väntetid och vara lite si och så med att rita upp en gaddning i tid.. alla gånger jag har varit där så gör dom den samma dag vilket lämnar väldigt lite tid över för förändringar om man inte gillar den.

Gillar dock deras avslappnade attityd där så det får bli min rekommendation att du gaddar dig där =)

Nicklas sa...

Guybrush for president!!! :D