tisdag 19 januari 2010

I like to move it...

Idag var det dags för andra omgången av innebandy och vi snackar dramatisk scenförändring mot förra gången, om förra gången gick att beteckna som en patetisk Idol-wannabes första stapplande steg på en scen så var dagens prestation att jämföra med en arenakonsert av U2 på toppen av deras showmässiga karriär. Ja, ok då, kanske inte riktigt så bra men en rejäl skillnad var det, spelet funkade betydligt bättre och flåset var 100 gånger bättre än förra veckan även fast jag kände av en förkylning idag. Mål blev det och en hel del sådana, mest nöjd är jag att jag pallade flåsmässigt då vi var 12 pers som spelade med tre i varje lag så det blev väldigt intensivt. Det bådar gott inför framtiden och dagens bästa kommentar fick jag från en före detta kollega som använde det angränsande gymmet då hon sa att jag tynar bort. Det är skönt att höra det när man känner sig julfetare än någonsin, sporrar lite inför kommande uppstyrning av kost och annat.

Idag har varit ännu en hyfsat maxad dag med packning, matlagning, innebandy, xboxande och städande. Jag börjar få rejäl struktur på mitt donande och det känns skönt att för en gångs skull få arslet ur vagnen och göra lite nytta, behövs ju det också mellan varven. Jag såg förresten att en ny säsong av 24 har kört igång och jag har tankat hem de första avsnitten men har dock inte hunnit avnjuta något än, jag vet bara att han numera härjar runt i New York så som jag förstått det. Det är en bra serie men jag kan nog tycka att den börjar sjunga på sista versen, det är ju en hel del upprepning i det hela och numera börjar han likna Stålmannen eller MacGyver mer än den common man-typen han framställdes som från början. Lite synd då de med lite mer fingertoppskänsla hade kunnat göra hans karaktär så mycket djupare och därmed trygga seriens plats för all framtid som en av de bästa, nu är det bra men inte mer och i min värld är serier som The Wire, Six Feet Under och Homicide:Life On The Street betydligt större i alla mått mätt eftersom de bygger på stories över flera säsonger. Det är det som krävs för att jag ska fångar totalt, självklart ska det ju finnas tyngd i det hela också i form av karaktärsutveckling, historieberättande och djupsinnigheter m.m.

Nu är det nog dags att packa ner kycklingen jag ugnsstekt i matlådor för framtida bruk, imorgon bitti är det uppgång 05.30 för avfärd på tjänsteresa. Väl mött på lördag igen och jag hoppas hinna med fredagsturren på Club Aqva, det borde funka och jag skulle gärna vilja köra lite livepoker igen efter helgens drabbningar. Tänk, det har gått två dagar sedan man var helt apatisk när det gällde poker men nu suger det i tarmen igen. Jisses...

Inga kommentarer: