söndag 29 augusti 2010

Hjärnskakning...

Jag vet att det kommer att finnas folk därute som efter att ha läst detta inlägg, som kan verka som en dåres försvarstal, kommer att garva åt mig men jag kan lova att det här är den absolut starkaste teorin om varför gårdagskvällen blev som den blev:

Igår var det dags för lite party hos en tjej som jag stiftat bekantskap med genom pokern, det var ett hugat och väldigt blandat gäng som blivit inbjudna varav dock den största delen ändå hörde hemma i pokerkretsarna. Jag var inte helt hundra sugen på att festa så jag lade in en stillsam approach och tog med mig två vinare samt en halvliter shots-material, det skulle bli en hyfsat lugn kväll var det tänkt. Efter två timmar var den första vinaren avklarad och berusningen var helt under kontroll, inga konstigheter så långt. Jag hugger in på den andra och knäcker samtidigt några shots, ha i åtanke att jag 98% av fallen när det är fest går lös på starksprit istället för vin så det här är verkligen onormalt procentfattigt intag för mig. Nåväl, nu börjar berusning eskalera men inte över någon icke-kontrollerbar nivå, jag sitter och snackar skit på altan med några väldigt trevliga yngre förmågor som jag dock inte minns riktigt vilken koppling de hade till folket på festen. De bestämmer sig för att dra ut på krogen och jag vinkar av dom vid ytterdörren och det är ungefär här allting börjar flippa, utan att gå in på detaljer händer det grejer på festen som är mindre trevliga och det blir en massa upprörda känslor. Jag hänger med två personer in i lägenhetens sovrum där det ska pratas och lugnas ner, jag sätter mig på golvet för att iaktta och lyssna på det som sägs. I mitt tillstånd får jag för mig att jag sitter närmare väggen än vad jag gör så jag ska luta mig bakåt för att ta stöd mot väggen men det är betydligt längre än vad jag trodde så istället brakar jag bakåt med full kraft och drar i bakhuvudet i en fet marmor-fönsterbräda. Efter det kommer jag inte ihåg någonting...

Tydligen har jag bara tagit på mig skorna och dragit utan att säga något till någon, gått från bortre sidan av Vallby och ända till Oxbacken och sedan bara dumpat kläderna innanför ytterdörren. Jag vaknade upp i morse utan att förstå vad som hade hänt, alkoholintaget berättigade inte på något sätt en dylik utveckling av kvällen och innan jag fick hjälp med att minnas smällen kände jag mig rådlös och en aning ångestfylld. Ett ytterligare stärkande bevis, om än lite äckligt och avtändande, var att jag lagt en minispya i sängen under natten och det har hänt mig EN gång tidigare i livet att jag gjort något dylikt men det var under en dekadent Halloween-fest där jag som groggvirke använda starkcider samtidigt som jag shottade Minttu och whiskey, det var liksom på en helt annan nivå den gången. Och för er som kan er sjukvård är ju spyor ett tecken på hjärnskakning och ytterligare tecken visade sig under dagen idag då jag har känt mig yrslig mest hela dagen, det har inte rört sig om någon alkohol-/bakisyrsel utan något helt annat och det är ju också ett uppenbart tecken på hjärnskakning. När jag nu under dagen lagt pussel och analyserat läget är det för mig den uppenbara förklaringen till allt, jag lämnar aldrig en fest utan väsen och jag agerar inte så irrationellt som jag gjorde igår. Jag vet dock inte vad jag ska tro om mina vänner då jag när jag vaknade hade ett, ni läste rätt: ETT, SMS där det frågades om var jag tog vägen...ETT FUCKING SMS. Så jävla saknad var jag.

En liten parentes till historian är att jag dock lyckades med en klantig sak innan stjärnsmällen och det var att bespruta en vägg hos värdinnan med mitt vin, på något snubblade jag och välte i princip ett fullt glas över vägg och någon jacka. Jag har ju självklart hört av mig och bett så mycket om ursäkt samt sagt att jag står för alla merkostnader som kan tänkas tillkomma för henne för att återställa allt till ursprungligt skick. Det man dock kan undra över är vad det var för demoner som hade besatt folket på festen, en mer urflippad och dramatisk fest får man leta efter. Kan någon kolla om det var fullmåne igår?

De små stunder som funnits över har jag ägnat åt poker, jag satte in en tusing igår som jag numera har lyckats spela upp till 10k så nu blir det poker-SM på Malta med största sannolikhet, riktigt jävla najs! Inköpet är klart i och med det här och de andra omkostnaderna kan jag motivera till att ta från mina "ordinarie" pengar eftersom det ändå blir som en minisemester också. Med lite flyt kan jag få riktigt trevligt sällskap med mig ner också... Det ska bli ruggigt roligt att äntligen få köra en riktigt stor live-turnering, den största jag kört hittills är ju den sista upplagan av Grebbestads event men den gick ju i graven då i och med polisens lilla razzia. Jag ska inte säga att det är 100% klart att jag drar men åtminstone 90%. :)

Nej, nu måste jag nog vila mitt arma huvud, ett visst illamående återfinns fortfarande och ögonen känner ju av datoranvändandet om vi säger så. Allt ska man vara med om...

Inga kommentarer: