tisdag 26 oktober 2010

Pokerplanering...

Det är ganska lätt att konstatera att den närmsta framtiden kommer att innehålla skapligt med poker, se bara:

30/10 JP-final Aqva
1/11 SvS 5-manna SM
9/11 SvS HU SM
11/11 SvS PLO SM
13/11 SvS main SM(med ev andra-dag 14:e och finalbord 20:e)
21/11 freeroll Pokerallsvenskan Aqva
27-28/11 Västerås Open Aqva
2/12 Unibet HU SM
4/12 Unibet PLO SM
5/12 Unibet main SM(med ev andra-dag 6:e och tredje-dag 7:e)
6/12 Unibet SH SM
7/12 Unibet deepstack SM
10-12/12 Superweekend Tallinn

Alltså seriöst, det är ju helt sinnessjukt mycket grymma turneringar och då har jag ändå plockat bort de discipliner i respektive SM som inte känns intressanta för mig. Jag har hittills lyckats ta ett sidoevent-paket på Unibet och så har jag fixat plats i main samt PLO och 5-manna på SvS så det ser hyfsat ut på den fronten, ska väl ge Unibet någon chans till att satellita in då de garanterar platser i alla deras satelliter. Vi får hoppas på grymma klonking skills den närmsta 1 1/2 månaden, det lär behövas. Formen verkar dock god då jag tar hem en del på PLO-cg(även om det är äckligt brutala swings) samt har hyfsat framgång i de få turrar jag hunnit köra, t.ex. har jag kört två 100-kronors djup på SvS senaste veckan och tagit mig till finalbord i båda, tyvärr åkte jag på 8:e respektive 10:e plats i dessa men FT är alltid FT även om det självklart inte finns annat än vinst som slutmål. Jag längtar till SM-turneringarna och främst main-varianterna, ska bli så jäkla kul att köra dessa igen och jag får verkligen hoppas att de på SvS har samma struktur som förra året då det var guld.

I fredags var jag på afterwork på BMB med lite gamla ICA-polare och det var trevligt att träffa det gänget för första gången på bra länge, vi öste på och drack och dansade i fyra timmar innan jag kastade in handduken. Jag kan dock fortfarande känna en viss ömhet i fotsulorna efter allt hoppande, de körde ju gamla sköna klassiker som "Jump Around" med House Of Pain och "Jump" med Kris Kros. Duojag, som coverbandet hette, är ett av de allra bästa i branschen och det är alltid sjukt drag när de lirar till skillnad från något sketet Rytterne Röj eller något.

Helgen försvann annars i ett allmänt töcken då jag inte gjorde något särskilt alls, det enda var att jag hämtade hem katten igen efter att hon varit hos omvårdnad hos föräldrarna i och med mitt flitiga resande på sistone. Igår måndag ägnades kvällen åt lite pokergrind och idag tisdag blev det mest lite Gears 2 på Xbox Live, alltid trevligt att släppa loss lite aggressioner med grabbarna. På tal om X360 så har jag köpt ett spel som heter DJ Hero 2 där man alltså ska vara en DJ och hålla på och scratcha och annat på en fejkad skivspelare. Det kan låta riktigt töntigt men det är faktiskt riktigt kul, låtarna är grymma mixar på en massa dans- och hiphoplåtar och det är inga dåliga mixar de fått ihop. I och med spelandet kan du påverka mycket hur det hela låter och det är många finesser som man kan använda sig av under resans gång, jag är glatt överraskad över spelglädjen i all dess enkelhet. Annars ser ju vintern ut att bli riktigt grym i spelväg, en dryg vecka till att COD7:Black Ops släpps och Rock Band 3 kommer i dagarna, det är om än sjukare än tidigt. Nu har de infört s.k. Pro instrument så trummorna får t.ex. tre cymbaler utöver de ordinarie delarna samtidigt som gitarren finns att köpa i en lyxvariant där det finns riktiga strängar men ändå över 100 knappar för ackorden också. Helt sinnes. Sjuka priser är det på grejerna också så hur nyfiken man än är så lär man ju vänta tills värsta haussen lagt sig innan man provar de nya prylarna, trumsetet är dock inte omöjligt att det kompletteras ganska snart dock. Utöver de gamla instrumenten tillkommer också keyboard, jag vet inte vad man ska säga mer än att den som kom på det här spelkonceptet måste vara äckligt rik vid det här laget. Jösses vilken industri det har blivit, frågan är vad nästa Hero-spel blir? Blockflöjts Hero? Triangel Hero?

Nej, nu lär jag leta upp sängen och försöka få mig lite sömn, blivit en aning dåligt med det på sistone. Dröm sött, gott folk...

4 kommentarer:

Anna Svensson sa...

Hej,

Jag gillar verkligen din blogg och skulle vilka komma i kontakt med dig angående en möjlighet.

Om du är intresserad får du gärna höra av dig till min email.

Mvh

Anna

Koivulainen sa...

Vet inte om jag är dum i huvudet men hittar ingen mailadress...

Anonym sa...

HALLÅ???? KM MAIN EVENT PÅ HPK????
/Harju

Koivulainen sa...

Jaja, ok då...KM main på HPK också då. :)