torsdag 7 maj 2009

Jag luktar fisk...

Och det är inte för att jag är en fisk utan för att jag precis gjort iordning fyra portioner laxfilé, även fast jag har fingrarna på tangentbordet på laptopen känner jag fiskstanken. Vidrigt värre! Utöver denna fina odör kring mig så är jag helt slut efter ytterligare en stressad dag, ännu en gång upptäckte jag i affären hur mycket denna GI-kur kostar mig. Det är inte ofta totalsumman landar under 500 kr och handlar man typ två gånger i veckan förstår ni vilken nivå det ligger på, det är fanimej inte billigt men det är bara att hoppas att det fortsätter ge effekt. Jag tror nästan att jag börjat känna av en viss mind numbness men det kan lika gärna vara inbillning efter drygt tre veckors indoktrinering i GI-livet, jag är rädd för att jag gett mig in i något som kommer att vara bestående. Hur ska jag nu kunna njuta av en påse Polly utan att känna världens ångest och ansamla en hop med skuldkänslor? En mer fysisk och konkret effekt av det hela är att jag bajsar mindre, från att förut ha haft typ fyra nummer två-besök på en dag är jag nere på en eller max två. Helt sinnes...jag äter mer och bajsar mindre, hur fan går det ihop? Det får ju mig att fundera på var allt kom ifrån förut, har jag något mörkt bajshål i mig? Nej, jag syftar inte på anus...tål att funderas på.

Hockeyn rullar på här i bakgrunden och Sverige ser ut att sin vana trogen bli bättre och bättre för varje match de spelar, nu har de 2-0 på Tjeckien med 12 min kvar av sista perioden samtidigt som de precis fått 5-mot-3-läge. Vissa länder har det bra, Finland är ju ungefär som jag i poker - bra med till en början med sedan får de hjärnsläpp. Oj, tjeckerna gjorde visst mål 3-mot-5, nice!

Bruksmästerskapen rycker närmare och jag hoppas innerligt att jobbet inte sätter stopp för ett deltagande, jag tror inte så blir fallet men man vet aldrig. Jag har i alla fall ännu en gång börjat bygga upp ett rejält sug för lite livespel igen och den här turren är ju lite extraordinär, jag har ju även en framgång från förrförra året att försvara.

Nej, nu måste jag fan gå och duscha och sova, mitt liv är krävande just nu.

Inga kommentarer: