tisdag 9 november 2010

Spontant SM-spel...

Jag hade andra planer idag än att spela SM i HU på SvS men det kanske var en gudalik påverkan som gjorde att jag ändå reggade mig för det har gått bra hittills(därmed var jinxen ett faktum), jag har klarat av två omgångar och vi är 128 som ska slåss i nästa runda. För att ta det från början så var det alltså tänkt att det skulle bli innebandy istället, trots det sinnessjuka vädret drog jag iväg med förhoppningar om att få trilla lite boll igen men ack vad jag bedrog mig. Väl framme fick jag stå vid grinden och vänta i 20 minuter utan ett livstecken från något håll, snön yrde och jag var nästintill rädd att bli insnöad innan jag insåg att det nog inte blir något. Det var bara att vända bilen och dra sig hemåt i snömassan...det är ju absurt vad mycket snö det kommit idag och det verkar inte finnas något slut på det heller. Det blir nog en intressant upplevelse att brumma till jobbet imorgon...

Det hela innebar i alla fall att det helt plötsligt lösgjordes några timmar av mitt liv som jag då valde att viga åt pokern, tyvärr visar det sig nu att det här krockar med den planerade GOW2-kvällen men vi får se när jag kommer loss. Det kan ju faktiskt ta slut i nästa omgång och då är jag redo att slakta lite annan form av motståndare, det är nästintill en win-win-situation. I SM körs det ner till 32 personer idag så om det går väl för mig så har jag två matcher kvar idag för att sedan återuppta det hela imorgon, SvS kör ju tvådagarsvarianter på deras sidoevent även om jag har lite svårt att förstå nyttan eller nöjet i det.

Idag damp i alla fall COD7:BO ner i brevlådan och jag har hunnit testa det en del och första intrycket är...helt ok. Inte mycket mer än så dock, det börjar faktiskt kännas som att det börjar bli nog av alla dessa FPS som bara idisslar samma saker. Nog för att det här nog är ett av de snyggare med även ett hyfsat manus i grunden så känns det som att vi gjort det här förr...ett antal gånger. Jag ska dock inte säga för mycket innan jag kört igenom det hela och upplevt hela kampanjen, det kan växa till sig ju längre det hela lider. De har i alla fall lyckats väva intrigen kring viktiga punkter i USAs historia så som Kuba-krisen, Vietnamkriget och så vidare. Nu gäller det bara att hitta lite tid att fortsätta köra det hela, de närmaste dagarna ser späckade ut och bra är det så att jag får lite rutin på saker och ting igen.

Nu ska jag fortsätta uppladdningen inför match tre i HU-SM, i första matchen plockade jag tydligen en av de flitigare high stakes grindersarna på sng på SvS. Bring 'em on säger jag då bara... :)

Inga kommentarer: