tisdag 23 augusti 2011

Off to sea...

Då var det klart, ett stycke PAF-kryssning betald och klar...nåja, semiklar i alla fall då jag inte bokat själva kryssningen utan bara anmälningsavgiften. Det ska bli trevligt att få guppa lite på sjön och förhoppningsvis klonka någon form av ITM, annars får man väl gå allin i baren eller hitta sig en finsk MILF. Jag hoppas jag kan hitta motsvarande form i mitt livespel som jag uppvisat online på sistone, det är som jag tidigare nämnt många turneringar på gång live inom närmaste framtiden så tajmingen vore optimal för en formtopp. Nu ska vi dock först inrikta oss på denna tur på Östersjön, en fin placering där och hösten/vintern ligger öppen för stordåd.

Jag provade att köra lite PLO igår, det gick åt skogen som vanligt så nu är det än mer slut med det. Idag körde jag 500-kronors och djupingen men blev snabbt dräpt, ska nog hålla mig hyfsat passiv resterande del av veckan med spel och bara köra Lillördag imorgon om jag hinner. Annars blir det nog inte spel förrän på söndag igen då jag får hoppa lördagens Långlördag, ska iväg på cigarrfest hos en polare vilket ska bli riktigt trevligt då det rör sig om en kompis som jag inte sett på bra länge.

Utöver detta rullar livet på, jag känner mig rätt nöjd med tillvaron och det kan fortsatt vara spännande grejer på gång så vi får se hur det utvecklas. Jag har dock irriterat mig lite på trafikanter igen, jag var på macken och tankade i förra veckan och när jag ska åka in och ta min plats så står det en bil vid första pumpen på min sida med ytterligare en framför den på andra sidan. Jag vill alltså få fram att vägen till den andra pumpen på min sida är blockerad så jag kan inte ta mig förbi, jag står en stund och väntar men inget händer och jag kan ju i det här läget nämna att det är en taxibil. Till slut blir jag lack och hittar en annan pump att tanka vid, jag hinner göra både det och gå in och handla utan att taxichauffören hittar ut från fikahörnan på macken. Hur fan tänker man? Tänker man alls? Snacka om egobeteende, om man ska fika lär man ju köra bort bilen från pumparna. Idiot. Som om inte det var nog råkar jag vid nästa tankning ut för samma sak fast då står bilföraren och tankar bilen när jag ställer mig bakom för att vänta på min tur, tror ni inte fanskapet går in på macken efter genomförd tankning utan att åka bort till parkeringsplatserna. Han har ju helt klart sett att jag står och väntar på min tur men ignorerar det totalt och glider in, i det läget är jag beredd att kliva ur bilen och ge honom en verbal omgång men kör istället som den mes jag är och tankar vid en annan pump som blir ledig.

Idag fick jag dock en karmamässig payback då jag ställer mig respektfullt nog vid den andra pumpen trots att den första var ledig, dock hinner jag knappt ur bilen innan jag ser att det lyser rött och pumpen är ur bruk. Jag sätter mig i bilen och är på väg att börja backa mot den första när jag ser att en annan kund kör upp bakom, fuck! Jaha, bara att köra fram och runt för att hitta en annan pump som funkar för min högerställda tank. Döm min förvåning när killen i all sin välvilja åker till den andra pumpen han också, jag är inte sen att utnyttja tillfället utan kör direkt fram till den första och snor hans plats. Jag kan inte låta bli att le mot honom när han vänder sig mot mig efter att ha insett sitt misstag, mitt leende är dock inte på något sätt hånfullt utan jag ler bara för att jag lyckats vända på steken för en gångs skull. One time, liksom.

Nu ska jag nog roa mig själv en halvtimme eller så innan sängen intas, måste sova för att palla ännu en intensiv dag imorgon. Guten nacht, schlafen macht.

2 kommentarer:

"kampsportsalias" sa...

Lycka till på kryssningen. Vet inte vilket jag hoppas du ska få mest flyt med, att hamna ITM eller MILF:arna... ;)

Inget flow för mig heller idag. Åkte ut Texas djup 21.00 efter cirka en timma. Får AKc på hand och alla lägger sig fram till mig. Går all-in för att ta mörkarna som är 150 respektive 75, får syn av lilla mörk som har något större stack än jag själv. Han vänder upp AJd och floppen visar två ruter. Trumvirvel! På turn kommer nästa. "Så klart!" för att citera Petter.

Spelade även Skalpen som började 21.30. Där gick det ok länge, fick med mig två skalper tidigt men när vi var 11 kvar och 8 platser var ITM var jag något short-stackad och var tvungen att gå all-in med JJ då BB var cirka 10x min stack. Självfallet får jag syn av AKos som träffar kungen på flop. Det ska ju vara 57 vs 43 % i min favör där mot AKos pre-flop, men tror aldrig fröken Fortuna stått mig bi med den handen. JJ är hathanden numero Uno, utan tvekan i min bok.

Koivulainen sa...

Tack, jag vet inte heller riktigt vad jag ska hoppas på. ;) Trist när man springer kallt, som AK mot AJ. Det är ju bara att gratulera honom... De där flipsen i senare skeden av turneringarna måste man ju bara vinna för att ha en chans, jag tänkte själv på det i de turneringar jag vann då jag till synes inte kunde förlora en enda flip. Jag dodgade Ax varenda gång med lägre par och så vidare...det är den zonen man ska hitta. Då ligger hela världen öppen... :)

JJ är dryg att spela, omöjligt att inte få överkort känns det som och jävligt svårt att veta hur man står sig i konkurrensen. Bara vika pre hädanefter då. ;)