onsdag 24 augusti 2011

Skapligt tilt...

Har precis åkt ur Lillördag och det var på det bruatalaste sättet på bra länge, jag hade från typ halva turneringen och framåt legat i absoluta toppen och haft allting under mer eller mindre kontroll. Jag hittade min väg dit genom att floppa nöten med 87 på hand mot två spelare, floppen kom fina 956 och vi hamnar allin där och då jag står mot TT och Q9 ser det bra ut redan där. Vare sig turn eller river förändrar saker eller ting så efter det är det autostrada för min del...TILLS...tills jag springer på en spelare vid namn "Vildsvinet" och ett svin skulle han visa sig vara. Först slår jag upp med J9(har jag för mig) och får syn av honom, floppen kommer KJT bara i spader, jag checkar till honom och han minbettar ut varpå jag slår om 4xbetet som han dock synar. Turn är en lanka och jag skjuter ut igen, runt 2/3-pott och han synar. River blankar även den så jag trycker honom allin och han synar mig ju då han sitter på AQ, han floppade alltså nöten och hade även A:et i spader som backup utifall han mot all förmodan behövde dra ut.

Strax efteråt får jag QJ på BB och har runt 15BB i stacken, han slår upp det till 3xBB och jag tar syn. Floppen kommer 4Q6 rainbow och jag checkar till honom, han bettar ut och jag ställer. Efter en stunds funderande tar han synen med...TT. Ok, tänker jag, allt utom en tia nu då. Turn kommer en till Q och det ser ju riktigt bra ut, sitter väl på 95%:s favoritskap i det läget men tror ni inte f-ttrivern kommer med en T. Så jävla sinnes! Tvåoutarn sitter för tomten och istället för drygt 30BB för mig får jag leta mig mot utgången, brutalt rövknullad. Det var länge sedan jag kände sådan här avsmak efter att ha spelat poker, kan ju bero på att jag vunnit allt som går att vinna men ändå. Det var länge sedan jag blev så brutalt utdragen i ett så kritiskt läge, det gjorde ont på riktigt. Jag hade ju mina förhoppningar om att fortsätta på min fina streak men ack vad jag bedrog mig, de drömmarna dog där och då. Jävla as.

Utöver det här så hade jag redan innan jag började spela en klar olustkänsla i kroppen så vem vet vad som väntar här framöver, det känns ju inte bättre efter det här även om jag självklart inte ska överdriva. Olustkänslan i kroppen är dock jobbig på riktigt, får hoppas att det är någon form av kemisk obalans på grund av missat drogintag eller något så det inte är någon form av förnimmelse. Nu blir det lugnt med pokrandet fram tills på söndag då jag ska försöka bemästra Söndagsfebern och Söndagssteken igen, jag är ju dum nog att tro att jag har en chans i dessa turneringar också. Statistiken är ju dock talande, jag har inget i dom att göra. Jag ska försöka ta kvällarna som kommer som chillkvällar nu, behöver hitta sömnen då jag börjar likna ett vandrande lik numera.

Nu ska jag raila en polare som ändå är kvar i Lillördag, hoppas gossen tar hem hela eländet...

Inga kommentarer: