söndag 22 november 2009

Jag kastar in handduken...

SM-veckan på Unibet börjar ungefär så gudomligt den någonsin hade kunnat tänkas börja, jag är ute som förste man ur shorthanded-eventet och det i den första handen i turneringen. Stackarna är 5k och blindsen 25/50 när jag plockar 65klöver på SB, UTG slår upp det till 150 med syn från knappen och jag är inte sämre än att jag vill se en flopp med den handen. Nu slår dock BB upp det till 400 med efterföljande syn från UTG och knapp så jag kan ju se än mindre anledning att folda handen nu även om det kostar mig en del, min hand känns väldigt gångbar mot tre spelare. Floppen kommer drömmen 554 och jag checkar, BB instabettar ut 1 600 i potten och UTG samt knapp viker. Jag funderar på ifall jag har sånt oflyt att BB gått med med A5 eller 44 men i så fall får det vara så, jag väljer att pusha och får en instasyn...av 88. Nu vet ju alla som känner mig vad som väntar och visst, turn ger en ofarlig 9:a men rivern spikar den fina tvåoutaren i form av en 8:a och jag har åkt på ännu en rövknullning av det brutalaste slaget. Jag vet inte vad jag ska säga, min mun gapar lika stort som mitt rövhål och jag fattar inte varför jag alltid åker på dessa sjuka händer. Förtjänar jag inte något bättre någon gång i livet? Här hade jag kunnat få en drömstart men istället blir jag neddunkad i skosulorna av det så brutalt sjuka oflytet. Varför varför varför?!?!?! VARFÖR?!?!? FY FAN vad trött jag blir...det här är inte kul längre, om det någonsin varit det. Jag har en vag aning av deja vu i det hela också och har en känsla av att jag upplevt någon liknande brutal händelse förut men jag måste ha förträngt den för att överleva.

Nu om någonsin behöver jag empati, medkänsla, medmänsklighet...jag blöder, min själ blöder, hela jag är en våt fläck av aningslöshet och tröstlöshet. Give me some love!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Karma is a bitch.. hmm... fan, menar såklart kram min bitch

Lotsalöööööv

/Rille

Anonym sa...

Du får väl tanke på Gp i Hallsta, jag menar din QQ mot Karims KJ...
Var väl lite "tur" det inte kom en K på brädan;)
FN

Wettis sa...

"min mun gapar lika stort som mitt rövhål"

LOL, mannen! Du e fan riktigt rolig ibland!

Funderar fortfarande om du gapade eller hade munnen stängd...men med tanke på den där mastodontdildon jag sett bredvid din säng antar jag att du fick in hela julmusten i käften...

Indiscreet sa...

Fy fan vilken sur SM-start. Lite tveksam är jag dock till preflop-spelet. Att vara inne med 8% av stacken med 56s från small blind känns lite onödigt.

Risken finns ju att du floppar ett drag out of position, och med tre spelare emot får du då antagligen betala duktigt och kanske bara ha ca 35% equity i potten när den blir HU.

150-synen känns på gränsen, och 250-synen aningen över gränsen för mig. Om du hade haft position på de övriga hade jag haft lättare att köpa spelet.

Nu kan man ju säga att så som potten spelade ut gav den dig "rätt". Men i första handen vet du ingenting om de andra spelarna. Normalt sett (mot någorlunda förnuftiga spelare) ska du inte kunna stacka någon vid träff ens om de har AA där.
88 bör väl bara checkfolda alla floppar utan åttor, med tanke på att det var höjt och återhöjt pre.

Du åkte på en riktigt löjlig beat, men LITE självförvållat var det ändå :-).

Lycka till i de andra eventen, vi ses på finalbordet i main!

Koivulainen sa...

Rille: Tack för kärleken, den är öm som vanligt.

Wettis: Jag skulle kunna sänka mig till din nivå men jag utelämnar både din tjej, din morsa och din cykel ur det här och är en bättre människa än så. Väl mött.

FN: Jaja, det gäller att se det positiva i sammanhangen, det kan alltid vara värre...nästan i alla fall. Just i det här fallet vete fan...

Indi: Absolut, jag säger inte att mitt spel pre är optimalt men amatör som jag är ser jag ju inte längre än till nästa fas i handen. :) Utan monsterträff hade jag ju självklart spelat handen oerhört passivt, nu kändes det som att det inte fanns några alternativ efter floppen. Jag brukar alltid slaska bort sisådär 10% av min stack i början, mest för att känna efter hur träffbilden ser ut. :) Vi får lägga preflopspelet under den kategorin av spel tror jag...

Japp, finalbord låter alldeles utmärkt, jag förväntar mig åtminstone en topp-fem för oss båda. ;)