tisdag 14 april 2009

Det gör ont...

Aj aj aj, hemkommen från innebandyn för en stund sedan gör det ont precis överallt eftersom jag bjöds på en svängom som jag sent glömmer. Jag var på väg att runda en motståndare när denne får för sig att sticka in klubban under fötterna på mig så jag tappar fotfästet totalt, följden blir att jag äter gymnastiksalsgolv samtidigt som jag glider med full kraft in i väggen. Första träffytan blir höften varpå det blir en slags whiplash-effekt där jag smäller i med armen/handen därefter för att avsluta det hela med en rejäl huvuddunk i väggen. Halvt omtöcknad ligger jag där och hör polarna snacka om min klubba vilket får till följd att jag tror att den gått av IGEN men som tur är är det just det de konstaterar, att den i alla fall höll. Tur var väl det eftersom jag införskaffade en ny sådan idag, jag hade inte pallat att få ett till brott på mitt redskap. Hur ska jag någonsin få till den unisona känslan med min klubba om den hela tiden går av? Relationen växer ju fram och måste ju få hålla ett tag för att det ska maximeras...nåväl, min nya partner levererade hyfsat idag och det bådar gott inför framtiden.

På pokerfronten har det spelats en del, jag var sugen på SCOOPs ME och körde två satelliter till denna i lördags för $27 styck och jag borde ha tagit det på första försöket. Jag lyckas nämligen ganska fort ha 6000 i marker när startstacken är 1500 och med nio startande förstår ni att jag låg äckligt bra till. Tyvärr vändes min lyckosamma träffbild från start och mina hyfsade träffar visade sig vara snäppet sämre än mina motståndares, jag åkte som fyra till slut. Den andra fick ett snarlikt scenario fastän det inte var jag som var superstacken, det var en annan kille som träffade det mesta och jag tog rygg på honom och körde oerhört taktiskt hela vägen. Till slut lyckas jag knipa en plats till ME och jag fick den i alla fall för halva priset. På söndagen var det dock först dags för GP på klubben och med den sargade liveformen som jag besitter för tillfället kändes det inte vidare värst kul att vara där men samtidigt ville jag spela. Jag kommer dock aldrig riktigt in i det utan harvar på utan större framgång, det hela avslutas på ett fint sätt när Andreas Jo synar min all-in på en flopp typ 428 med två spader och jag har A6 i spader. Vad han har? Jo, AKo som han tyckte det var värt att syna med efter att han betat ut floppen och jag ställt med runt 6x hans bet.

Väl hemma sätter jag mig och inväntar SCOOPs ME och ser verkligen framemot att få köra med 10k i startstack och 15 min per period, det börjar bra och jag bygger sakta men säkert på min stack och efter 1/2 timme har jag dryga 12k. Sedan kommer dock ett par jobbiga händer där jag tappar ner till 6k, den första får jag stegen med A8 på river med brädan 57679 och tre hjärter. Jag har betat hela vägen och motståndaren har bara synat för att sedan på river slå om, jag tror inte han har färgen för den kom på turn och då borde han ha slagit om. Tankarna fladdrar kring 79 även om spliten självklart känns ganska trolig, jag är på väg att vika men Wettis säger på MSN att jag borde syna så jag gör det. Killen har 79... Någon hand senare har jag A7 och träffar top-paret på floppen med min 7:a, jag tror det blir rundcheck på floppen och turn levererar en tredje ruter som dock är lägre än sjuan. Jag betar ut och killen synar, river kommer en till ruter och jag betar ut ännu en gång med syn från honom. Jag har sjuan i ruter och tror eventuellt att jag kan ha tagit hem det men han visar snabbt upp Q8 med Q i ruter där han alltså hängt på utan någonting bara för att ta hem det på rivern med ett kort som jag inte ens behövde. Lite småbittert... Efter det hämtar jag mig aldrig riktigt även om jag ett tag är uppe på 11k innan blindsen och antarna äter upp mig, jag får inga kort och när jag väl betar ut får jag antingen syn med ingen träff för mig på floppen eller så blir det omslag. En kille som heter jakz-nånting är riktigt jobbig, en supernova-snubbe som är trevlig att snacka med men han mobbar mig spelmässigt och är med i varenda pott som jag är med i. Till slut är det ju självklart han som plockar mig när jag ställer med KJo och han synar med AJo där ingen träffar något på brädan, bara att tacka för mig som 8000-nånting av 18000-nånting.

Utöver det har det mesta kretsat kring min uppstart av GI-kosten som jag kör igång med imorgon, jag ska väga in mig ikväll och meddela min startvikt så ni kan hålla koll på mig. Jag ska köra stenhårt direkt och köra enligt en liten bok jag lånat av käre Wettis, det kommer att bli en jävla massa ägg framöver kan jag lova er. Det blir tufft men jag ska vara karaktärsstark och hålla mig, det svåraste är nog att få in rutinen att laga maten då det måste finnas ork och tid för det konstant. Ekonomin kommer att lida också eftersom det blir en helt annan kost och råvarorna är vare sig få eller billiga i många fall, mina första inköp idag gick på över 400 kr men en del av det får vi skylla på att jag i min orutin köpte färsk torskfilé istället för att köpa fryst. Jag var dock rejält stressad till innebandyn...

Så jävla sjuk match mellan Liverpool och Chelsea!!!! Först tror man att de har stora chanser att ta hem det bara för att de sedan tappar det helt för att därefter återigen ta kommandot och han chansen, det här är inte bra för hjärtat!!! Vore SÅ JÄVLA UNDERBART ifall de satte femman, det är två minuter plus tillägg kvar när jag skriver detta. KOM IGEN POOL!

Ok, där tog det slut. :S What the fuck...oväntat att det blir mål just när jag skriver det, pojken som jinxar allt och alla har slagit till igen. Suck suck suck...suck my dick...motherfuckers... När ska det goda i livet komma?

Jag har även haft riktigt mycket och skumma drömmar på sistone, det är den ena mardrömmen efter den andra och jag vaknar aldrig riktigt utvilad, det är nära och kära som dör och gamla romantiska äventyr som spökar. Just vad gäller romantiken fattar jag inte att det ska hänga kvar, jag tänker inte på tjejen ifråga längre men det undermedvetna trycker fram henne titt som tätt. Var finns erase-and-rewind-knappen? Önskar jag hade en sån där blip-maskin de har i Men In Black...

Nej, nu ska jag ta mitt sargade lekamen med lika sargade själ till köket för att göra lite hackad-ägg-röra med tonfisk, måste ju ha frukost imorgon. Jävla as-Chelsea och bajs-Liverpool, vem sätter emot att Pool kommer att tappa ligan i sista omgången efter att ha kämpat sig dit med chans att ta hem det för egen maskin? Inte jag, det är inte lätt att vara 'Poolare...suck ännu en gång...

Inga kommentarer: