fredag 24 april 2009

Fördömda förkylning...

Jag fattar inte hur envis en förkylning kan vara, jag har nu gått runt allmänt hängig coh seg i två veckor varpå det hela verkade kulminera idag. Med planer om regelrätt arbetsdag vaknade jag upp imorse och kände bara "Nej, det här går inte..." och det fick bli en dag i vilans tecken istället och vila gjorde jag, efter att ha lagt mig igen på förmiddagen vaknade jag 17.30. Snacka om att vara klubbad...jag såg att det hade ringt på telefonerna också men jag hade inte vaknat av det, främst antagligen för att jag hade världens lock i öronen. Nu måste jag dock säga att det verkar som att det är på väg att släppa, ta i trä, efter dagens däckning...inte en dag för tidigt så fall. Min GI-satsning har ju också blivit lidande då jag inte kunnat fullfölja med promenader så som jag hade tänkt från början, nu hoppas jag det blir ändring på det.

GI-kuren i sig går bra även om viktnedgången avstannat de senaste dagarna, vi får väl hoppas att det är fettet som förbränns nu då så att vikten kanske inte minskar så mycket men volymen däremot. Jag har fått nya favoriter i matväg kan jag villigt erkänna och numera ser jag framemot mina frukostar med stekta ägg med tillbehör, det är gudomligt gott med lire oregano och bacon på sidan.

I pokerväg var jag nära en större bedrift när jag igår kväll körde en 15k-garantiturre på Stars och kom på 40:e plats, det var den mest sinnessjuka starten i den turren som jag någonsin upplevt och jag har tankat hem handhistoriken så jag ska försöka sammanställa den åt er. Spelet funkade dock riktigt bra för mig och jag gjorde bra läsningar hela vägen, i slutet blev det dock mycket lotto även om strukturen var riktigt bra och efter att ha gått på en mina med AT mot KK med floppen AKx hamnar jag i rejält trubbel. Det tar inte många händer efter det innan det roliga är slut och jag blir plockad av monsterchippien som synar min all-in med A4 med sina A2 samtidigt som en tredje snubbe ger sig in i spelet med AQ, självklart träffar ju chippien sin 2:a och slår ut oss båda. Jaja, skönt att känna att jag ändå fortfarande kan och det var ju drygt 1700 spelare med så en 40:e plats är ju inte fy skam även om jag självklart siktade på de större pengarna längre fram i prisfältet.

En riktigt dryg sak idag var att jag återigen drömde som fan under min dagslånga tupplur med följden av att jag vaknar upp riktigt melankolisk och känslosam, jag har ännu en gång drömt om ljuv kärlek och känslan efter detta hänger kvar alldeles för länge. Usch, kan någon slå av min drömmaskin?

Hade ju tänkt gå på Marit Bergman igår kväll men förskalven till dagens kollaps gjorde sig kända då så jag fick hoppa den, trist när man läser recensionerna dagen efter och det verkar ha varit en höjdare. Jag ska dock när som helst boka biljetter till Metaltown i Göteborg i sommar i alla fall, ska bli riktigt nice med alla de schyssta band som ska komma dit. Det var ett tag sedan jag beskådade livemusik och det är minst sagt dags för det igen...

På tal om musik läste jag att Guitar Hero:Metallica faktiskt funkar med Rock Band-trummorna, jag som trodde att det var totalkört! Nu är ju längtan ännu större och den 22:a maj kan inte komma nog så fort... Annars är det ganska tunt på spelfronten just nu, fick beställa Lego Batman för att dämpa spelbehovet och nu ska jag fullborda mitt Lego-spelande genom att ta alla achievements även i det spelet. Jag läste dock också om Lego Rock Band...vafan...någon måtta får det ju vara.

Helgen blir lugn, jag måste verkligen kurera bort denna eländiga förkylning även fast festsuget är ganska stort. Festsuget har ju dock en annan fiende i GI-köret eftersom alkohol inte är att rekommendera och då är det ju bara att följa anvisningarna och hålla sig vit. Träligt eftersom våren verkar börja slå ut på allvar och alla uteserveringar öppnar men jag får väl ta igen det senare i sommar...

Film som setts:

Titel: Fast And The Furious 4
Genre: Action

Det börjar bli en aning tjatigt med dessa muskelbilsfilmer och de har ju tappat stinget för länge sedan, den här filmen är inget undantag. Vin Diesels karaktär hittar tillbaka till verkligheten när hans flickvän mördas, han börjar sin jakt på förövaren och dras in i en knarksmugglarligas förehavanden där muskelbilarna har en självklar och central roll. Vin Diesels minimalism i skådespelet är ju en konst i sig men egentligen ingen konst, det som förut var en ny och fräsch tuffhet börjar bli rätt uttjatat nu. Han är nästintill den nya Arnold Schwarznegger som mådde bättre ju kortare replikerna var. Nej, lägg ner den här serien av filmer tycker jag men det lär inte bli så med tanke på slutet.

Betyg: R R
--------------

Nej, nu är det dags att gå och sova tror jag...om jag nu kan somna, får väl ta en Ipren eller något för att hjälpa sinnet och kroppen på traven. Må jag vakna upp icke-förkyld en morgon inom den närmsta framtiden!

Inga kommentarer: