måndag 27 april 2009

LIfe on the dark side...

Glömde ju två grejer:

1) Nu är äntligen biljetterna till Metaltown i Göteborg 26-27 juni betalda och klara, det ska bli så jävla gött! Read and weep bandlineupen på www.metaltown.se

2) Jag slogs av en hemsk tanke idag, ni vet ju det klassiska talspråket "Tillfället gör tjuven" och idag ställdes det på en filosofisk spets i mataffären. Vid ett tillfälle var det en kvinna som lämnade sin kundvagn mitt i en folktom gång som jag råkade passera precis när hon försvann ur sikte, i kundvagnen låg hennes väska vidöppen med plånboken inte alltför långt undandstoppad. Här slår den tvångsmässiga tanken "Ska jag ta plånboken?" mig men eftersom jag är en så reko kille som jag är så stannar det hela bara vid en freakish tanke, lite absurt dock att den ens dyker upp. Jag måste villigt erkänna at sekunderna efteråt begrundar jag eventuella följder av ett dylikt agerande och jag känner att jag nog skulle skämmas så mycket att jag skulle lämna tillbaka plånboken omedelbums, om jag nu någonsin skulle bli så svag i sinnet att jag fullföljde något dylikt. Får ni sådana här sjuka tankar ibland?

2 kommentarer:

Plzd2beatU sa...

"..att jag skulle lämna tillbaka plånboken omedelbums.."

Utan pengarna då förstås? ;)

Koivulainen sa...

Hehe, nej nej...självklart skulle pengarna vara kvar, sedan att jag kanske skulle begära in en tacksamhetsskuld i natura är en annan femma. Hon var ganska fin... :)