tisdag 14 april 2009

Tatueringsuppdatering...

Nej, jag har inte orkat ta mig till köket än eftersom höften värker som på en gammal gubbe som behöver en ny höftkula. Det kostar verkligen att ligga på topp...

Nå, tatueringen, ja. Jag har ju funderat ett bra tag på att tatuera något på vänsterarmen och efter mycket funderande har jag kommit fram till en stark kandidat:

Amorosus semper est timorosus

Smaka på den..."Den man älskar fruktar man"...finns det någon starkare sanning än den? Jag funderar väldigt starkt på den och nästa steg är ju i så fall att välja plats, form och storlek.

Bra eller anus?

8 kommentarer:

svensk sa...

Innebär GI samma som LCHF eller vad den heter? Vi har en gemensam bekant som kör den nu. Han kanske kan ge massa tips ifall du är intresserad.

tatuera på latin? Är inte det lite wannabe? Iofs bra om du är i vatikanen. :)

Du ska få lite mera tips:

Absentem laedit, qui cum ebrio litigat -- "Den som grälar med en berusad skadar en frånvarande"

Prugit mea respunis! "Det kliar på min rygg!"

"Magister Mundi sum! "Jag är jordens härskare!"

"Estne volumen in toga, an solum tibi libet me videre? "Är det där en pergamentsrulle i din toga, eller är du bara glad att se mig?"

Anonym sa...

"den man älskar fruktar man..."

Bu, den är dålig...varför ska man frukta något man älskar?

Jag säger Anus, mannen...bättre kan du :-)

"Amor vincit omnia"

/calle

barbafish sa...

GI och LCHF är inte samma sak. I GI finns ingen kolhydratbegränsning så länge som man äter rätt sorts kolhydrater med lågt GI-värde. LCHF är ju en ren lågkolhydrat-diet. Och jag antar att jag är den gemensamma bekanta? :)

Koivulainen sa...

Svensk: Är jag inte en wannabe rakt igenom då? Vafan har du hittat för latinskt lexikon? :) "Turistguide till antikens Rom med specialuttryck lämpade för red light districts" typ...

Calle: Amor vincit omnia är ju så flosklig, bättre med en lite mörkare och oväntad variant.

Barbafish: Jag förstod nästan att det var du. :) Hur går det med din variant? Är det den som kallas för stenåldersdieten eller något sånt? Vi kanske kan ta en gemensam promenad någon gång och jämföra recept. ;)

barbafish sa...

Stenåldersdieten är LCHF utan mjölkprodukter har jag för mig. Den brukar folk prova som inte går ner med LCHF, men hur det är möjligt förstår jag fan inte. Man bara rasar ju i vikt med den. Har gått ner 7,6kg på 10 dagar hittills, SICK! HAr skrivit en del om den i min nya blog, du har väl inte missat den? *pimpar*

Anonym sa...

Och du menar att "den man älskar fruktar man" INTE är flosklig...?

KOM IGEN MANNEN! :)

svensk sa...

Stenåldersdieten innebär att man går ut och klubbar något vilt i skogen. Frugan är där hon ska vara, hemma vid spisen och barnen, lagar sedan till det

Koivulainen sa...

Barbafish: Jag hade sett en skymt av din blogg någonstans men tappade bort den nya adressen, tackar för länken. :)

Anonym(Calle antar jag): Nej, den är inte alls flosklig, hur originell som helst. :P

Svensk: Du är lika politiskt korrekt som vanligt, jävla Hedenhös.