lördag 7 februari 2009

Sipping on Bacardi...

in da club...well almost...sitter här med en fin Apple Bacardi uppblandad med lite Sprite zero och väntar på att polaren ska trilla över, det bör inträffa vilken sekund som helst. Det blir lite chill och softande här hemma med eventuella guest star appearances från än så länge oklara ytterligare bekanta, osäkerheten är stor kring utvecklingen av kvällen i umgängesväg men det blir trevligt vilket fall som. BMB lär ju föräras ett besök på senkvällen också och vi får hoppas på många villiga flickor på dansgolven där, det var länge sedan jag jiggade loss på något uteställe så det ser vi starkt framemot.

Jag lyckades klämma en till rulle idag:

Titel: Body Of Lies
Genre: Thriller

Leonardo Di Caprio spelar en CIA-agent som opererar i Mellanöstern där han jagar terrorister för fulla muggar, han leds av sin chef Russell Crowe från D.C. med livefeed via radio och satellitbilder. Hela filmen har en tät spänning i sig och det är inte en sekund utan att det tillkommmer ytterligare komplikationer eller aspekter till ekvationen, det hela påminner mycket om "The Kingdom" där det politiska spelar stor roll i jakten på skurkarna. Jag får också en viss koppling till "Blood Diamond" av någon anledning, kan inte riktigt sätta fingret på det hela men något påminner om den filmen...jaja, helt klart sevärd rulle i alla fall om ni gillar täta agentthrillers, här påminns vi om hur det egentligen inte finns några vinnare i de här krigen utan att det bara handlar om tillfälliga Pyrrhus-segrar.

Betyg: R R R R
----------

Fan, skakar om armarna redan fastän jag inte ens knappt börjat dricka...kanske just därför? Nej, det var nog snarare för att jag bar en mer än vällastad matkasse idag...så otroligt vältränad är den här krabaten. Vilken miserabel fucker jag är...men lika glad är jag för det, någon måste ju vara det också. Vafan är polaren? Goddamn it...

"Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor" - Jocke Berg, Kent

Inga kommentarer: