torsdag 8 mars 2012

Inte mycket nytt...

Dagarna springer iväg och än mer spring lär det bli framöver då jobbet kommer att fylla hela mars och april med mer än nog att göra, får hoppas jag får tillfälle till någon form av liv mellan varven så att jag har något spännande att förtälja åtminstone då och då. Den här veckan har det blivit en del spel på SvS på kvällarna men kylan finns där än, ni vet den där känslan av att det inte spelar så vidare värst stor roll vad man gör för det blir galet ändå. I förrgår körde jag 500-kronors och hänger med hyfsat, runt halvvägs får jag in det med AA mot QQ i en 2xavg-pott. Floppen kommer A63 rainbow, turn T, river K. What to do liksom...

Igår åkte jag till klubben för att köra sista JP-turneringen där innan finalen på lördag, det var dock ganska snabbt avklarat och jag kommer inte ens ihåg hur jag fick in det men jag var aldrig över startstack i den turneringen. För att roa mig själv reggade jag mig samtidigt till Lillördag på SvS och satt därmed och multitablade en stund, det börjar riktigt bra där när jag dubblar mot Edmar med TT när jag floppar toppset och han nötflush. Blir inga problem att få maxbetalt i den när turn parar bordet, lite oväntat då Edmar en gång i tiden var nog den tightaste av de tighta. Efter det är det lugnt tills jag åker ur liveturneringen, när jag väl satt mig och börjar fokusera på allvar börjar det hända grejer. På 15 minuter går jag från hyfsad stack till toppfem-stack, kommer inte ens ihåg riktigt hur det gick till men får i princip maxbetalt tre händer i rad med dunderträffar.

Efter det är det autostrada i toppfem-filen fram tills vi är runt tjugo kvar, blindsen börjar bli vulgära i det läget med 2,5k/5k och även fast jag för ett ögonblick är över 100k i stackväg känner jag mig aldrig säker. Efter en missbedömd hand och någon syn på raise pre är jag nere på 12BB och vi är 12 man kvar, vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur den knipan men ser vidrigt nog möjligheten till åtminstone blinds när jag vaknar upp med A3o på knappen och det är fold till mig. Hela min kropp skriker fold och jag har så onda aningar man någonsin kan ha men av någon outgrundlig anledning tar mina händer ett eget initiativ och klickar in stacken i mitten, en ännu större anledning till oro är att jag har chipettan och chiptvåan direkt efter mig på blindsen. Chipettan på BB har dessutom visat prov på sinnessjuka klonking skills samt kapitalt dåligt omdöme vad gäller spelbara händer, allt talar alltså emot mig och sekunderna tickar sakta iväg när BB klickar i sin extra tid. Till slut kommer den så oefterlängtade synen, han har hittat 22 och synar för 1/5 av sin satck. Floppen kommer 36Q och jag får upp hoppet, när turn ger en 4:a vet jag vartåt det lutar och förnedringen fullbordas med en 5:a på river. Så absurt vidrigt så det finns inte. Istället för en acceptabel stack får jag krypa ifrån bordet tillintetgjord...

Lite mycket kalla kortlekar på sistone för att det ska kännas riktigt roligt, har ikväll roat mig med lite semistädning och även pillat igång ett spel som jag inte kört på ett tag nämligen Dead Island. Rätt bra att avreagera sig den vägen och slakta lite zombies, lagom lättsamt spel som man inte behöver direkt begrunda sin tillvaro över. Passade också på att köpa en hög med nya spel på Mediamarkt häromdagen, inte för att jag inte har spel så det räcker men kände bara att jag behövde shoppa av mig lite. La också in en beställning på Mass Effect 3 som dyker upp i brevlådan imorgon, en episk spelserie går mot sitt slut och om förhandsinformationen stämmer ska denna sista del vara väl värd all hausse. Ni som ännu inte bekantat er med dessa spel och gillar rollspel ska nog göra det snarast, en av de mer ambitiösa spelen som någonsin gjorts ur storyväg.

Har som sagt lite ångest över hur mycket tid jobbet kommer att ta här framöver, min nästa andningspaus kommer nog inte förrän i början på maj. All denna jobbhets kommer också att innebära att jag nog missar en del omgångar i Pokerallsvenskan, inte för att min hjälp direkt behövs där då vi på Aqva lyckades krossa i första omgången och det trots att jag åkte hyfsat tidigt. Som om det inte vore nog tog sig två av våra gossar HU i PLO-turneringen också så det blev verkligen scoop för oss, ska dock inte vara för kaxig för det är lång väg att vandra fortfarande. Allt kan hända.

Det som händer nu är att jag nannar kudden, ska upp till tandläkaren imorgon bitti och sen fara iväg till jobbet. Fick förresten köpa med mig skidor till Wettis idag och förra gången jag gjorde något liknande var ju när jag köpte med mig en spark till FN, den gången slog ju karmariggen till och jag tog några fina turneringsvinster direkt efter. Jag får hoppas på något liknande denna gång så att jag t ex får vinna JP-finalen i helgen, det vore bra plåster på såren efter den senaste veckans allmäna våldföring på mig.

Inga kommentarer: