tisdag 10 april 2012

Datorfanskap...

En anledning till att jag inte uppdaterat här på några dagar utöver det "normala" veckouppehållet är att min dator fuckat ur för att tala klarspråk, min webbrowser har helt plötsligt blivit hur seg som helst och datorn beter sig allmänt konstigt. Jag har försökt med det mesta och till och med kört några systemåterställningar men det verkar bara ha förvärrat läget så vad jag gör nu är att jag kopierar allt av värde till en extern HD för att sedan blåsa datorn ren och börja om från scratch, det är ju ofrånkomligt att det kommer in både det ena och det andra när man är ute på den vida webben och spankulerar. Var nog dags vilket som att blåsa den ren, skönt att jag ändå hinner kopiera det som kopieras bör...

Påskhelgen försvann i ett hetsrace av godisätande, knappt hann Långfredagen påbörjas innan det var Annandag påsk och svullandet var fullbordat. Lite småskönt var det ändå med en aning längre ledighet även om man i princip precis hinner varva ner bara för att sedan vara tvungen att gå tillbaka, ett hyfsat I-landsproblem. Pokern har dock legat i träda både av tids- samt orkesbrist, jag körde visserligen LL i lördags och kom på 15:e plats där mina 44 dock stupade mot 99 och QQ allin pre och jag vill att ni observerar att jag var först in i den potten med 12BB så ingen skuld faller på mig. På söndagen nalkades det en lite större turnering i Köping men hör och häpna, jag bestämde mig för att hoppa den och stanna hemma istället. Tiden ägnades åt att plöja en del TV-serier som blivit lidande och numera är jag mer eller mindre i fas med The Walking Dead(kan inte någon döda den lillgamla äckelungen? Är så trött på honom), kommit bra igång med Spartacus(erotik både för alla smaker ingår) samt plockat de två första avsnitten av Game Of Thrones säsong 2(nakenhet och kvalitativ sådan dessutom är även grundkoncept här). Just den sistnämnda fortsätter att bygga på den höga lägstanivån som sattes första säsongen redan, det är upplagt för mäktiga intriger och annat spännande där det dessutom inte direkt skadar att flickorna inte direkt är fula. Vill dock betona att jag på intet sätt är ytlig men just i fantasy-världen vill man ju att prinsessorna ska vara i klass med Arwen-skönhet för det hör ju liksom till.

Natten till måndag var dock mindre rolig då min vidriga WT-granne gjorde en svensk klassiker d.v.s. festade först hårt och sent in på natten för att sedan avsluta kvällen med ett praktgräl med frugan sin. Tyvärr var jag precis på väg att somna mellan just dessa två aktiviteter då de tog en konstpaus emellan men precis när John Blund började smeka både det ena och det andra började de härja, jag hatar inte mycket men jag hatar sådan Svenssonsk förutsägbarhet. Jag hade kunnat satsa en slant på att det skulle sluta precis som det gjorde, lite förvånad dock över att mannen ifråga inte pucklade på frugan också för att fullfölja vedervärdigheten. Jag hade kunnat acceptera händelseförloppet om de förenats i ljudlig och passionerad makeup-sex men eftersom de inte ens bjöd mig på det kan de banne mig dra åt helvete, är lagom trött på sällskapet ifråga. Usch, blä, fy.

Annars är det mycket jobb som gäller och fortsatt så också, blir lite lätt frånvarande kommande två veckor då jag kommer att konferensa för hela slanten. För att lyxa till det lite var jag iväg och köpte en ny resväska idag, blev en Samsonite som sved en aning i plånboken men jag vill veta att jag ändå får någon form av kvalitet så jag kan klara av mina ruffiga resor ute i världen utan bagagebekymmer i alla fall. En sak som jag dock märkt är att jag nog är våraktigt hormonstinn då jag blir kär till höger och vänster, i förra veckan var det en tjej på flyget som fullständigt knockade mig med sin trumpna uppsyn och lite bångstyriga skönhet. Idag lyckades väskförsäljartjejen charma mig kapitalt med sina lite putslustiga återberättelser från sin treveckorssemester till Thailand, hur hennes highroller-Samsonite(likadan som min) minsann sopade banan med kompisarnas. Jag fick till och med packtips och en hint om hennes ålder då hon "i förbifarten" liksom föreslog att man faktiskt kunde ta sitt födelseår och månad som kod till kombinationslåset och i hennes fall var det ju då 744, hon var vänligheten själv och jag var på väg att föreslå en gemensam resa men vågade inte fullfölja. Berusad av kärlekens sötma noterade jag en ytterligare skönhet på ICA Maxi, det var en emo-brud som sprang runt där med rött hår och allmänt sur min men tror mest hon ville verka tuff. Hon försvann dock ganska snabbt från min värld så henne kan vi nog glömma...

Jag försöker i min vardag dela med mig av mina intryck av människor men det är inte alltid som den brutala(både positiva och negativa) feedbacken uppskattas och jag blir lika förvånad varje gång, jag vill ju inget annat än att man ska kunna vara så öppen och rak att man kan säga saker som att "Fan, jag gillar dig stenhårt" utan att det ska stämplas "Idiot" i pannan på en. Jag skulle bli rätt glad om någon sa så till mig, mest kanske just för att ingen gör just det och jag är utsvulten på lite positiv feedback men det är en annan femma. Likväl ska man kunna ta negativ feedback också så länge den är konstruktiv, i stil med att "Jag gillar verkligen inte att du gör si" där "si" då kan utbytas mot valfri poäng man vill framföra. Nej, lite mer givande skulle nog inte vara alls fel i vardagen, jag skulle definitivt uppskatta en lite mer okomplicerad hållning till åsikter och känslor men jag är väl apan alla skrattar åt.

Nej, nu börjar det nog bli dags att leta sig mot sänghalmen ännu en gång där det dock ska duschas först. Ni får ha lite förståelse för den oregelbundna uppdateringsgraden just nu, jobbet tar den mesta tiden. I planerna framöver ingår dock PAFs pokerkryssning, Västerås Open och Superweekend i Tallinn vad gäller pokern så nog ska det finnas en hel del spännande att gagga loss om utöver det andra som händer. Jag har också tackat ja till att vara med i styrgruppen för Svenska Pokerförbundet så det ska bli spännande att se vad det ger för möjligheter att vara med och påverka framöver, måste dock erkänna att jag inte riktigt har koll på hur långt den nyvalda styrelsen kommit så här långt i sitt arbete men ska uppdatera mig kring det inom närmaste tiden. Nämnas bör också att Club Aqva dominerar rätt hårt i Pokerallsvenskan så här långt, första gruppspelet är avklarat och vi maxade alla omgångar varför vi har maximalt med poäng med oss till andra gruppspelet. Där ska tre omgångar köras innan ettan och tvåan gör upp om topplaceringarna och jag hoppas verkligen att Aqva är en av dessa kombatanter, på den individuella sidan har det gått lika bra där ettan och trean i PAs individuella tävling är Aqvarianer samt att PLO-vinnaren också är från vår klubb. Det regnar lite Vegas-resor samt Superweekendpaket över klubben alltså, nu hoppas vi att vi kan bärga hem klubbpriser också. Forza Aqva!

Inga kommentarer: