torsdag 18 maj 2017

Inkonsekvens...

Jag vet, jag har lovat och lovat och inte levererat. Jag hade en tendens till återstart i bloggen i början på året men sedan kom livet emellan, med nytt jobb och annat så försvann fokuset från bloggen och allting rullade på i andra spår. Nu är jag lite mer sansad igen efter två månader på det nya kneget och en annars hyfsat stabil tillvaro på det, pokern har jag också börjat ta upp mer och mer igen i och med normaliseringen av levernet.

Har fortsatt att köra mest på gamla trotjänaren SvS och den nya klienten suger ju oxpung, vilket nog alla redan kunnat konstatera utan tvekan. Mest trist är ju bortfallet av spelare, spelarunderlaget har nästan halverats sett till antalet deltagare i de mer frekventa turneringarna på sajten. Det kan ju bara ses som total katastrof, den självinsikten måste dom ändå ha hoppas jag. Jag tror dock att värdet i och med det har ökat på sajten, det mest troliga är att det är semi-proffsen och proffsen som gett upp medan Svenne Banan inte bryr sig nämnvärt hur det svarta hålet som hen sänker sina pengar i ser ut. Orkar man bara med ohyran till klient finns det nog en del pengar att göra på SvS även fortsatt...

Gjort pengar där har jag lyckats med på senaste tiden, för en dryg vecka sedan choppade jag Lillördag och fick in knappt 11k och så har jag vevat runt lite på PLO-borden den här veckan och hittat ytterligare plus på dryga 5k. Allt detta sammantaget har gett den effekten att jag kommer att köra kasino-SM i början på juni, har ännu inte bestämt startdag då det är en hemmaturnering på lördagen som jag funderar på att också lira. Får suga på den karamellen ett tag.

Vad jag dock också gjorde häromdagen var att återstifta bekantskapen med 888, deras Inferno XL-serie rullar ju på för fulla muggar så jag offrade mig på deras Monsoon-turnering. Måste säga att jag är mycket positivt överraskad av klienten, den var en ren fröjd att interagera med efter att ha harvat runt på SvS senaste månaderna. Rent och njutbart interface med all nödvändig information, inget plotter och en behaglig känsla rakt igenom. Motståndet höll samma klass, eller avsaknad av klass, som motståndet på SvS så där finns ju ingen skillnad egentligen. Är nog ganska säker på att jag kommer att leta mig tillbaka dit inom en snar framtid, måste bekanta mig mer med deras turneringsutbud och välja ut godbitarna. Kanske någon har något redan nu på rak arm att rekommendera?

Har sett att förbundet hamnat i lite blåsväder igen men måste ärligt säga att jag inte riktigt orkar bry mig, inte nu. Jag har distanserat mig från det hela efter mina sessioner där, även om jag självklart önskat dom all lycka i sin verksamhet. Utöver det är det rätt dött i den svenska ankdammen, dock har ju poker.se lyckats värva några tunga bloggare. Bara hoppas dom håller upp frekvensen lite bättre än vi andra som kör sporadiskt. Vet inte om jag vågar utlova något över min egen ambition med bloggandet men vore kul att hitta tillbaka till en någorlunda lagom ansats i det hela. Vi får väl se helt enkelt.

Inga kommentarer: