onsdag 29 september 2010

Då var det dags...

Det pirrar lite i maggropen nu, bara tre timmar kvar till shuffle up and deal och det känns riktigt kul att äntligen börja spela. Jag har inga förhoppningar men inte heller några farhågor, ska försöka kliva in och bara köra utan att tänka för mycket och hålla mig till det spelet som jag känner mig bekväm med även om det är fiskigt. Den initiala bilden av en lättare första dag verkar ha förändrats då många av de större spelarna verkar ha bytt till dag 1A på uppmaning från arrangörerna eftersom många valt 1B från början. Det innebär att t.ex. Mats och Anders kör idag, Hef vägrar dock foga sig i fållan utan kör imorgon tillsammans med en annan av killarna här. På tal om Anders så hade han faktiskt en riktigt tung HU mot Hildebrandt igår, fick höra idag att han hade honom nere på 2BB två gånger om och all-in sju gånger utan att knyta ihop säcken, riktigt surt. Samtidigt går Mats bra i PLOn och är med på finalbord där, det ser bra ut med FT-snittet för sällskapet så jag hoppas kunna fullfölja trippeln med en plats på FT i main. :)

Frukosten har intagits och nu är det en dryg timme kvar tills bussen åker till kasinot, jag ska väl försöka softa lite innan och köra lite mental förberedelse inför det hela. Det är ju första gången jag kör en så här pass dyr turnering live, jag har ju kört Grebbestad en gång som antalsmässigt var större men jag hoppas vi slipper razzia här i alla fall. Oavsett hur det går så har jag ju några sköna dagar kvar på plats och om inte annat så får man väl suga i sig lite mer sol men förhoppningsvis kommer jag inte se så mycket mer av solen under den här resan.

Under frukosten blev Ken och Anna filmade så det är väl någon form av program på gång av dom, jag kan nog i så fall skymta förbi i bakgrunden vid buffén. Coolt.

Ok, allihopa, håll alla tummar ni har för nu smäller det! May the force be with the fishy one!

Inga kommentarer: