tisdag 28 september 2010

En ny dag i paradiset...

Så vaknar man till vindens ylande utomhus och känner sig rofylld och utvilad trots en del uppvaknanden under natten, vet inte vad det är men vaknar titt som tätt men somnar om utan problem. I-landsproblem antar jag... Efter lite om och men hittade vi i alla fall ner till frukosten, jag och Hef, och den var inte mer upphetsande idag än vad den var igår även om den är ätbar. Det sköna var att när vi väl letade upp oss på rummen så råkade Hef ut för samma som jag igår, d.v.s. att hans rumskort blivit avmagnetiserat. Alltid skönt att slippa vara själv om eländena, det sjuka var dock när jag fixade mitt kort att det räckte med att jag kunde rumsnumret och mitt namn för att få ett nytt kort. Snacka om att den som är lite lurig kan komma åt andras rum och grejer...

Gårdagskvällen avslutades med grind som sagt men tyvärr lyckades jag tappa allt och det mest på grund av en enda pott där jag får in allt pre med AAKQ single suited mot tre andra, potten blir på 1 600 kr på 2/4 och jag floppar nötflush- samt öppet stegdrag men en annan muppjävel drar in runner-runner färg. Så jävla surt. Efter det tappade jag sugen helt och la ner, back 750 spänn. Efter det fastnade jag lite i en chat med en kompis så sängen uppsöktes inte förrän 01.00, bättre sent än aldrig.

Idag är planerna odistinkta än så länge, Hef ligger nedkrupen i sängen igen och jag ska väl göra likadant alldeles strax. Ute blåser det och är allmänt disigt och molnigt, det fina vädret verkar utebli även denna dag så vi får väl se vad vi hittar på. Planerna har ju i alla fall varit att införskaffa Hef kontantkort och att dra till kasinot men det känns som det är rätt mycket hasta manana här nere. Henriksson är i alla fall chipleader på finalbordet i mörkpokern så det kan ju alltid vara intressant att beskåda det spektaklet på plats... Som ni märker är det mesta vagt just nu så jag kan väl lika gärna krypa ner i sängen igen och krama kudden en stund till, är man på semester så är man.

Ikväll smäller det för Aqva i Pokerallsvenskan igen men jag tror inte jag och Hef kommer att dra vårt strå till stacken då planerna är att dra ut och spana in lite CL-fotboll istället, återigen är ju planerna inte spikade så vi får se. All lycka till dock till de som representerar, må flopparna vara med er!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vi möter Visby som är obesegrade.. och ni tänker inte vara med?

FUCKERS!!!!!

Koivulainen sa...

Jag vet att det är dåligt av oss men jag tror faktiskt ni har större fördel av att vi inte är med... :) Stort lycka till!

Wettis sa...

Regga...chipdumpa..dra ut på stan...

Koivulainen sa...

Wettis: Gick ju bra ändå. :)