tisdag 28 september 2010

Schteeek...

Efter att ha intagit nästintill koma-likt tillstånd på rummet fram till lunch blir vi väckta av systern till en av killarna här som vill att vi ska hitta på något, på deras aktivitetslista ligger lite tennisspel och det ska enligt uppgift vara bok- och spelbart. Vi drar oss till Rahmns och Henrikssons rum för att samla styrkorna men bestämmer ändå en trekvarts frist innan vi drar ner till lobbyn för återsamling, tiden tills dess dödas genom att...ja, gissa vad? Spela plump såklart. Jag suger pung i sammanhanget och får helt rättvist utstå spott och spe, som tur är har highrollers-killarna hyfs nog att inte köra om några pengar så jag blir bara kvar med skammen.

När vi väl traskar till tennisbanorna visar det sig att de ändå är upptagna och våra tennisplaner dör en brutal död, efter lite om och men landar vi vid poolen då molntäcket spruckit upp och solen visar sig rejält för första gången. Drygt två timmar tillbringas i den sköna värmen och jag ligger mest och småpratar med nyss nämnda systern, en trevlig prick helt klart. Till slut börjar grabbarna som ska spela PLO-eventet ikväll få bråttom så jag och Hef lommar upp på rummet igen för lite dusch och uppfräschning, vi skiter i kasinot idag också och siktar på lite brazilian steak house istället och lite fotbolls-tittande. Jag kommer därmed alltså att köra min första dag imorgon då det inte finns tillfälle att byta, vad det verkar så lutar det åt att en hel del av de andra också ska byta till dag 1A istället så det känns som det egentligen kvittar. Bara skönt att komma igång och spela, får hoppas att man håller längre än en timme i alla fall...

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja förbereda mig för avfärd ner på byn, ska bli trevligt med en skön middag och lite fotbolls-chill. Lycka till ikväll, Aqva.

Inga kommentarer: