torsdag 16 september 2010

Mellandag...

Igår onsdag var jag på Aqva och körde deras turre men slaskade ut mig på 40 minuter, hade ingen lust att köra utan tog varje tillfälle som fanns att få in pengarna som underdog. Med startstack på 13k var jag nere på 2k inom en kvart men lyckades mirakulöst jobba upp den till 13k igen innan det hela tog slut en 20 min senare. Jag tog tillfället i akt och for hem till föräldrarna för lite påhälsning och betade av lillebror min på vägen också, nu är familjekvoten fylld för ett tag.

Idag torsdag har det inte hänt mycket mer än att omgång två av Pokerallsvenskan och Aqva gick upp mot Falköping, det såg riktigt tungt ut till en början men efter en heroisk kämpainsats vände vi på det hela och lyckades bärga en ganska klar seger i slutändan. Själv vet jag inte vad jag pysslar med i de där turrarna, jag åkte hyfsat tidigt idag med och den här gången kan jag inte ens skylla på otur. Riktigt dåligt av mig och jag blev kanonmat så som jag förtjänade...

Imorgon blir det väl troligtvis Aqva även om jag inte bestämt mig hundra, skulle behöva lite chilla-hemma-tid också men pokersuget blir väl för stort som vanligt. Helgen är annars ouppbokad men jag skulle inte bli förvånad om jag plockar upp några flaskor vin på vägen hem imorgon och intar dessa på lördagskvällen eller något...kan vara skönt med en redig rensning av skallen efter de veckor som varit.

Nu ska jag kolla klart på HPKs match mot Nynäshamn för att sedan inta sängen...

Inga kommentarer: