tisdag 28 september 2010

Sista natten med gänget...

Jaha, hemkommen efter en kväll ute med boysen och taggningen är total inför morgondagens debut i de stora sammanhangen. Efter vårt poolhäng idag beslutades det om träff i lobbyn 18.00 för lite värmning samt middag innan fotbollen börjar, vi intog först en sedvanlig pub-öl där jag faktiskt drack typ min sjätte öl i livet av respekt för att jag faktiskt blev bjuden. Efter det drog vi till det brasilianska steak houset och det var riktigt gott med diverse olika kötträtter som serverades löpande, bland annat åt jag lite kycklinghjärta som smakade som...kyckling. Allting smakar ju kyckling, även om de i vissa fall luktar som fisk...

Efter lite dinerande där bar det av till sportbaren där vi spanade in Chelsea-Marseille och Ajax-Milan, vissa lssade in lite bets med olika framgång men jag höll mig passiv. När vi väl begav oss hemåt därifrån fastnade vi vid en för malteserna berömd party-trappa, de grabbar som joinat oss ville umgås lite med folket av vilka de kände en hel del. Vartefter breezersarna dräptes blev paniken större och större då jag alltså ska spela imorgon och vill inte försupa eller försova mina chanser, dock blev det inte alls så blodigt så efter lite umgänge där och otaliga inandningar av cigarettröksmoln knallade vi tillbaka till hotellet. I lobbyn möts vi av Ken och Norinder bl.a. som spelar knarkarkortspel respektive othello, efter att ha växlat några ord pallrar vi oss upp på rummen för lite vila.

Det smäller för min del imorgon alltså, 14.00 går startskottet och startfältet beräknas landa runt 130 eller något. Det var ett drygt 30-tal som spelade PLO idag så det är ju inga gigantiska mängder av spelare som letat sig hit direkt... Jag kommer dock inte slippa t.ex. Rahmn eller Henriksson som bytt från dag 1B till 1A. På tal om Henriksson så tog han en meriterande andraplats mot Hildebrandt i mörkpokern men han var hyfsat bitter då han haft Hildebrandt nere för räkning x antal gånger, otur men gg på den iaf.

Jag ska leta mig i säng nu och försöka få mig lite välbehövlig sömn innan morgondagens debut, jag återkommer förhoppningsvis med ett inlägg precis innan avfärd. Bussen till kasinot går 12.15 så det blir inte så mycket tid att dribbla med där mellan frukost och avfärd...wish me luck, fuckers.

PS. Såg också att Aqva mäktade med en oerhört viktig seger mot Visby, well played alla! Vi är stolta här på Malta, nu ser det riktigt bra ut igen och vi får hoppas vi håller hela vägen. DS.

Inga kommentarer: